Marzena - ocena (1) Łóżko wysokiej jakości Przystępna cena wypożyczenia Marzena Anna - ocena (1) Bardzo pomocni, super doradzają i mają dużo empatii. Szybko przywiezione i... Anna Joanna - ocena (1) Firma bardzo profesjonalna. Personel z dużą empatią. Potrzebowaliśmy łóżka... Joanna
syn Stanisław - ocena (1) bardzo serdecznie polecam usługi MediRental - mój śp. Tata korzystał przez... syn Stanisław Wiola - ocena (1) Fachowość, empatia. Polecam serdecznie Wiola Zbyszek - ocena (1) Firma godna polecenia. Miła i przede wszystkim profesjonalna obsługa. Zbyszek Hanna Konefał - ocena (1) Przemiła pani Aleksandra która służy radą i jest bardzo profesjonalna w... Hanna Konefał Kamila - ocena (1) Łóżko rehabilitacyjne załatwione tego samego dnia. Obsługa bardzo miła.... Kamila Łukasz - ocena (1) Super obsługa polecam Łukasz Tadeusz - ocena (1) Pani Aleksandra serce i mózg MediRental bardzo miła i fachowa obsługa.Sprzęt... Tadeusz Aleksander - ocena (1) Dzięki firmie Medirental moje życie stało się lepsze. Po wypadku w ciągu... Aleksander TM - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa. TM Alicja - ocena (1) Usługi wykonane profesjonalnie,bardzo polecam Alicja Bogdan - ocena (1) 100 % zadowolenia z usług placówki w Redzie. Profesjonalne podejście do... Bogdan Ruslana Ruszkowska - ocena (1) Miałam szynę dla rehabilitacji kolana po operacji.Polecam firmę MedirRental... Ruslana Ruszkowska Kazimierz. P - ocena (1) Polecam w 100% ! Firma rzetelna i profesjonalna! Obsługa bardzo miła i... Kazimierz. P Robert - ocena (1) Jesteśmy bardzo mocno wdzięczni firmie medirental za wypożyczenie łóżka... Robert Marcin - opinia (1) Kompetentnie, terminowo i słownie. Dodatkowo z empatią i wyczuciem.... Marcin Małgorzata - opinia (1) Bardzo solidna firma-wypożyczałam łóżko elektryczne dla pacjenta leżącego... Małgorzata Ricardo - opinia (1) Sprzęt medyczny bardzo wysokiej jakości, bardzo miła obsługa, zarówno... Ricardo