Elżbieta - opinia (1) Miła, sympatyczna obsługa, dobry kontakt, życzliwi. Elżbieta Andrzej - opinia (1) Usługi godne polecenia- profesjonalnie i szybko. Łóżko w świetnym stanie,... Andrzej Ania - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Informacja na temat sprzętu konkretna i merytoryczna.... Ania
Dorota D. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy - wszystko w najlepszym porządku, a... Dorota D. Tom - opinia (1) gorącą polecam dostępność sprzetu od ręki mała obsługa Tom Danuta - opinia (1) Firma godna polecenia. Obsługa profesjonalna i taktowna, udzielane informacje... Danuta Mariusz - opinia (1) Polecam te firmę -super sprzęt .. atrakcyjne ceny no i przemiła obsługa Mariusz Ziemowit - opinia (1) Korzystaliśmy z wypożyczonego koncentratora tlenu. Usługa wykonana była... Ziemowit Jolanta - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną i kompetentną obsługę. Wszystkie formalności... Jolanta Hania - opinia (1) Współpraca na wysokim poziomie, bardzo miła i pomocna obsługa na miejscu w... Hania Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie! Bardzo dziękuję i szczerze polecam! Paweł Anna Tarnowska - opinia (1) Dzień dobry, dzięki skorzystaniu z usług firmy MediRental polegającej na... Anna Tarnowska Kalinowska Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, zarezerwowana szyna CPM czekała na mnie zgodnie z... Kalinowska Małgorzata Dorota - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm, Pani Aleksandra bardzo pomocna. Dorota Marzena - opinia (1) Sprzęt dostępny od zaraz, ceny przystępne, szybka obsługa polecam Marzena Barbara - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Barbara Anna - opinia (1) Polecam. Bardzo dobra, fachowa obsługa. Anna Marek - opinia (1) Bardzo dobra i szybka obsługa, Polecam. Marek Danuta - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, polecam w 100% Danuta Grzesiek - opinia (1) Dzień dobry,moja opinia jest bardzo dobra,obsługa profesjonalna,korzystałem z... Grzesiek