Anna, Ilona - opinia (1) Dobry kontakt, punktualnie, sprzęt - szyna CPM w porzadku. Polecam! Anna, Ilona GOSIA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Adrzeja Wyrwa .Muszę nadmienić że na... GOSIA Marek K. - opinia (1) Szyna CPM dostępna była od ręki. Świetna maszyna rehabilitacyjna z którą w... Marek K.
Łóżko rehabilitacyjne wypożyczalnia (2) . Dzięki firmie MediRental mogłam zapewnić mamie odpowiednią opiekę po... Bożena Anna skowronek - opinia (1) Serdecznie polecam fachowa obsługa bez żadnych problemów Anna skowronek Polecam ! (1) Wszystko punktualnie i bez problemu. Bardzo miła i rzeczowa obsługa w dobrej... Maciej Polecam!! (1) Chciałam gorąco polecić firmę Medirental ma dużo łóżek do zaoferowania i... Malwina K. Profesjonalna i szybka obsługa (1) Bardzo polecam firmę MediRental. Niedrogie ceny oraz szybki i sprawny serwis... Katarzyna Kowalska Zadowolona (1) Łóżko zgodne z umową. Szybka dostawa do chorego. Cena przystępna. Jestem... Agnieszka Gorąco polecam (2) Miałam styczność z różnymi firmami wypożyczającymi łóżka . Jednak z Firma... Joanna Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona szybkością i dostępnością łóżek rehabilitacyjnychh.... Maria ocena (1) jest OK, ale oferta mogłaby być szersza limba Łóżko rehabilitacyjne (1) Chciałam skorzystać z usług innej wypożyczalni, jednak Pan poinformował mnie,... Edyta Szeroki wybór łóżek rehabilitacyjnych (1) Potrzebowaliśmy na szybko łóżka i firma Medirental błyskawicznie nam... Anna