monika - ocena (1) Nie polecam , i wiecej nieskozystać monika Ewa - ocena (1) Bardzo piękna klinika, wspaniały, przemiły personel już od wejścia czułam się... Ewa Dorota - ocena (1) Profesjonalne podejscie do klienta ,czysto ,miło i przyjemnie Dorota
Jan - ocena (1) Pani Magda, bardzo dobra podolog. Usługa wykonana punktualnie, bardzo... Jan Veronica - ocena (1) Profesjonalne podejscie, wszystko bardzo higienicznie, fajna atmosfera.... Veronica Ada - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu, kto szuka kompleksowego podejścia do pacjenta! Ada A - ocena (1) Polecam, salon na najwyższym poziomie. A Anonimowe - ocena (1) Najlepszy gabinet ever Anonimowe M_J - ocena (1) Miejsce które dba holistycznie o swoich pacjentów. Wśród wielu miejsc w... M_J SzerJo - ocena (1) Polecam w 100%. Szeroki wachlarz zabiegów, gdzie każdy znajdzie coś dla... SzerJo Isabella - ocena (2) Niestety nie polecam, samozachwyt nad swoimi kompetencjami, brak respektu do... Isabella Gosia - ocena (1) Zabieg powiększenia ust perfekcyjny. Usta wyglądają bardzo naturalnie. Gosia Małgorzata W. - ocena (1) Zabieg wykonany perfekcyjnie. Super atmosfera. Profesjonalna obsługa. Małgorzata W. On - ocena (1) podobało mi się podczas wizyty On Basia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Super atmosfera, profesjonalizm, miła obsługa. A... Basia Sara Stima - ocena (1) Jestem stałą klientką i tak pozostanie, ponieważ w końcu znalazłam miejsce,... Sara Stima Justyna - ocena (1) Bardzo profesjonalny personel, nie mogłam trafić lepiej. Justyna Ada - ocena (1) Jeżeli szukasz wysokiej jakości usług to mogę szczerze polecić Bella Clinica.... Ada Justyna - ocena (1) Polecam, leczenie trafne i skuteczne. Justyna Justysia - ocena (1) wszystko ok, polecam Justysia