Ewa - ocena (1) Polecam zabieg nanofat któremu poddałam się w najlepszym wg mnie w... Ewa N - ocena (1) Opieka lekarska na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to miejsce. N Adam - ocena (1) Bardzo empatyczne i profesjonalne podejście do pacjenta.Wdrożone zostało... Adam
Nat - ocena (1) Bardzo polecam, fantastyczna i profesjonalna opieka lekarza. Miła obsługa i... Nat Andrzej - ocena (1) dr Igor to świetny specjalista usunął mi znamię na plecach szybko i... Andrzej Aleksandra - ocena (1) Moja brodawka nie należała do najmniejszych i sprawiała mi widoczny... Aleksandra Bartosz P - ocena (1) Byłem na usuwaniu pieprzyków. Wszystko super. Polecam Bartosz P Iwona - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam dr Komorowską. Profesjonalne podejście, rzetelna... Iwona Magdalena - ocena (1) Leczenie trądziku różowatego u dr Kozickiej przyniosło u mnie naprawdę... Magdalena Pati - ocena (1) Poszlam na zwykłe badanie znamion, a pani doktor Kaczyńska zauważyła... Pati Dagmara - ocena (1) Daję bez wyrzutów 6/6 gwiazdek chociażby za samą elastyczność w dobraniu... Dagmara Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,... Magda Ewa - ocena (1) U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy... Ewa Anna Wiktoria - opinia (2) Pan doktor Igor i cały personel, świetni ludzie!!!! Nawet kiedy jestem za... Anna Wiktoria Kasia - ocena (1) Wizytę w gabinecie ortodontycznym oceniam pozytywnie. Usmiechnieta, mila, a... Kasia kamilaw - ocena (2) najlepszy dermatolog. wyprowadził mnie z naprawde zaawansowanego nużeńca.... kamilaw Haneczka - ocena (2) Zdecydowanie polecam wizytę u Pana Doktora. Bardzo dobrze dobrał mi leki i... Haneczka M_R - ocena (2) Świetny lekarz i człowiek.Potrafi słuchać, doradzićgodny zaufania.Polecam... M_R Piotr - ocena (2) Bardzo dobra placówka dermatologiczna. Kompleksowo i na nowoczesnym sprzęcie.... Piotr Karolina - ocena (2) Bardzo polecam doktora Igora! Wycięcie znamienia - poszło szybko i w ogóle... Karolina