Antoni - ocena (1) Dr Ślązak wysokiej klasy specjalista i jednocześnie życzliwy, empatyczny... Antoni Pacjentka - ocena (1) Pan Doktor Pernak przeprowadzał u mnie operację powiększenia piersi... Pacjentka Gosia - ocena (1) Cudowna kobieta. Specjalista w każdym calu. Doskonale tłumaczy wszystko po... Gosia
Ela M. - ocena (1) Usługa manicure hybrydowy źle wykonana. Uwagi zgłaszane na bieżąco skwitowane... Ela M. Angelika - ocena (1) Wyniki biopsji dermatologicznej przyniosły mi ogromną ulgę. Polecam! Angelika Marcin - ocena (1) Wyjątkowe miejsce na mapie Gdańska. Pełne pasji oraz zaangażowania. Polecam Marcin Agata - ocena (1) Bardzo miłe panie, pomocne, wszystko wyjaśniły i pomogły mi się przygotować... Agata Jola - ocena (1) Bardzo polecam Jola Jola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który przeprowadziłam u dr Agnieszki... Jola Milena - ocena (1) Brodawka zbadana i wycięta szybko, dobrze opisany proces gojenia i zalecenia,... Milena Aleksandra - ocena (1) Tragedia. Pani Marzena nie ma pojęcia o wykonywaniu zabiegu powiększania ust.... Aleksandra Karolina - ocena (1) Koszmar, nerwy stres. Najgorsze paznokcie jakie kiedykolwiek miałem zrobione.... Karolina Lucyna - ocena (1) Zabieg botoksem na zmarszczki palacza zachwycił mnie efektami, na pewno... Lucyna Groupob - ocena (1) Tragedia. Miejsce totalnie nieoznaczone. Ciezko trafic.. Kontakt z kimkolwiek... Groupob Ania P - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, świetna atmosfera, co powoduje że... Ania P Ewa - ocena (1) Polecam zabieg nanofat któremu poddałam się w najlepszym wg mnie w... Ewa N - ocena (1) Opieka lekarska na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to miejsce. N Adam - ocena (1) Bardzo empatyczne i profesjonalne podejście do pacjenta.Wdrożone zostało... Adam Nat - ocena (1) Bardzo polecam, fantastyczna i profesjonalna opieka lekarza. Miła obsługa i... Nat Andrzej - ocena (1) dr Igor to świetny specjalista usunął mi znamię na plecach szybko i... Andrzej