Sylwia - ocena (1) Doktor Sonia zawsze podchodzi i empatią i zrozumieniem do pacjenta.Bardzo... Sylwia waldek - ocena (1) od ponad dwóch lat chodzę do doktor Soni i mogę stwierdzić, że jestem bardzo... waldek Jane - ocena (1) Bardzo polecam! Pani doktor konkretna, delikatna i życzliwa. Wizyta... Jane
Justyna Wolak - ocena (1) Jestem zachwycona efektami po zabiegu mezoterapii mikroigłowej z kwasem! ️... Justyna Wolak Magda - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani doktor. Profesjonalne podejście,... Magda Sebastian Jarosz - ocena (2) Lecznie kanałowe przy użyciu mikroskopu mojego zęba przebiegło gładko i... Sebastian Jarosz A. Maciuk - ocena (1) Efekty zabiegu na lwią zmarszczkę nawet przerosły moje oczekiwania. Na pewno... A. Maciuk Anna - ocena (1) Polecam gorąco dr Sonię! Anna Aneta - ocena (1) Najlepszy w Trójmieście. Wiedza, umiejętności i podejście. Polecam każdemu. :) Aneta Ewa - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, zabieg wykonany z największą delikatnością. Co... Ewa Antoni - ocena (1) Dr Ślązak wysokiej klasy specjalista i jednocześnie życzliwy, empatyczny... Antoni Pacjentka - ocena (1) Pan Doktor Pernak przeprowadzał u mnie operację powiększenia piersi... Pacjentka Gosia - ocena (1) Cudowna kobieta. Specjalista w każdym calu. Doskonale tłumaczy wszystko po... Gosia Ela M. - ocena (1) Usługa manicure hybrydowy źle wykonana. Uwagi zgłaszane na bieżąco skwitowane... Ela M. Angelika - ocena (1) Wyniki biopsji dermatologicznej przyniosły mi ogromną ulgę. Polecam! Angelika Marcin - ocena (1) Wyjątkowe miejsce na mapie Gdańska. Pełne pasji oraz zaangażowania. Polecam Marcin Agata - ocena (1) Bardzo miłe panie, pomocne, wszystko wyjaśniły i pomogły mi się przygotować... Agata Jola - ocena (1) Bardzo polecam Jola Jola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu który przeprowadziłam u dr Agnieszki... Jola Milena - ocena (1) Brodawka zbadana i wycięta szybko, dobrze opisany proces gojenia i zalecenia,... Milena