Oliwia - ocena (1) Polecam serdecznie dr Mikołaja Cichonia. Bardzo pomógł mi z dermatologicznym... Oliwia Monika - ocena (1) Od wejścia klinika robi bardzo duże wrażenie. Panie z recepcji przemiłe, a... Monika Agnieszka - ocena (1) Byłam w OClinic i naprawdę jestem pod wrażeniem. Od wejścia czuć, że to... Agnieszka
Patrycja - ocena (1) Super miejsce z szeroką gamą usług zabiegów . Dobrze wyposażone gabinety i... Patrycja Pam - ocena (1) Zabieg laserem CO wykonywałam u dr Soni Janusz i jestem bardzo zadowolona z... Pam Majka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu medycyny estetycznej w Małej Klinice... Majka Milenka - ocena (1) Korzystałam z zabiegów z zakresu medycyny estetycznej i od pierwszej wizyty... Milenka Ada - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce. Pełen profesjonalizm i fachowe podejście.... Ada Urszula - ocena (1) Z zabiegów w HBMed u dr H.Olszewskiej korzystam od kilku lat.zawsze jestem... Urszula Natasza - ocena (1) Polecam. Na pewno wrócę tu na kolejny zabieg. Natasza Kasia - ocena (1) Polecam Panią Wiktorię Kasia boom - ocena (1) Kilka dni temu miałam przyjemność być u pani doktor Emilii na pierwszej... boom Karina - ocena (1) Zdecydowałam się na botoks czoła i okolicy oczu efekt przerósł moje... Karina MARIA - ocena (1) Pani dr wszystko wyjaśniła, spokój, harmonia, opieka to coś co można tu... MARIA Dor Ka - ocena (1) Byłam bardzo zestresowana z powodu iż była to moja pierwsza wizyta... Dor Ka Anna - ocena (1) Najlepsze miejsce na Świecie! Profesjonalizm i empatia! Polecam z całego... Anna Elżbieta - ocena (1) Profesjonalizm, empatia, wiedza, komfort. Polecam Elżbieta Marianna - ocena (1) Chciałabym wyrazić swoje ogromne zadowolenie z wizyty u Pani Doktora Emilii.... Marianna Klaudia - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjentki! Do dr Januszkiewicz przychodzę z każdym... Klaudia JCC - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pani Doktor Przyłucka dokładnie... JCC