Asia - ocena (1) Cudowne miejsce! Chodzę regularnie na icoona i zabiegi kosmetologiczne.... Asia Natalia - ocena (1) Super, polecam! Super podejście, piekna klinika! Natalia W - ocena (1) Kosmetolog, u której byłam na zabiegu, wykazała się dużą wiedzą i dokładnie... W
KK - ocena (1) Z przyjemnością polecam tę klinikę medycyny estetycznej Viva Estetica! Już od... KK Paulina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa i szeroki zakres usług. Polecam! ️ Paulina Laura - ocena (1) Super, specjaliści najlepsi w swoim fachu Laura Michał - ocena (1) Najwyższy poziom. Korzystam regularnie raz w roku od 4 lat. Polecam Michał Magdalena - ocena (1) Polecam , jestem bardzo zadowolona z efektu i napewno będę wracać. Magdalena Karolina - ocena (1) Wspaniała klinika ! Pracują tam osoby, ktore naprawde znają sie na swoim... Karolina Monika - ocena (1) Uwielbiam tą klinikę! Zabiegi wykonywane na najwyższym poziomie przez bardzo... Monika Ewelina - ocena (1) Przepiękne miejsce, bardzo przytulne a w dodatku miły personel! Ewelina Ola - ocena (1) Korzystam z usług od wielu lat i nigdy się nie zawiodłam. Doktor Asia to... Ola Kinia - ocena (1) Z całego serca polecam dr Paulinę Przylucką i Dr Emilie Januszkiewicz. Obie... Kinia Kinga - ocena (1) Rewelacyjna obsługa i świetnie dobrany zabieg :) Polecam Panią Klaudię Kinga KaSta - ocena (1) Polecam wizytę u pani kosmetolog, połączenie kompetencji i delikatnych rąk w... KaSta IWONA - ocena (1) Syf kiła i mogiła.. a pedantką nie jestem IWONA Ela Gleske-Jarosz - ocena (1) Fantastyczne miejsce! Profesjonalizm, przemiła atmosfera i dbałość o każdy... Ela Gleske-Jarosz Ewa - ocena (1) Z usług gabinetu korzystam już długo. Ponownie byłam na laserze... Ewa Wiki - ocena (1) Najlepsze miejsce w Gdańsku wśród gabinetów medycyny estetycznej oraz usług... Wiki Karolina - ocena (1) Jestem klientką Ds Clinic Medycyna Estetyczna od prawie początku jej... Karolina