Urszula - ocena (1) Kilkukrotnie powtarzany zabieg makijazu na przestrzeni lat, pelna... Urszula Marta - ocena (1) Profesjonalne podejście, odprężająca atmosfera, kompleksowe podejście Marta Agata - ocena (1) Wyjątkowa klinika medycyny estetycznej z najnowocześniejszymi urządzeniami... Agata
Marta - ocena (1) Szybka i profesjonalna konsultacja dermatologiczna, polecam. Marta Przemek - ocena (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Przemek Ada - ocena (1) Świetna klinika na mapie Gdańska! Nowoczesny sprzęt, wykwalifikowany personel... Ada Michał - ocena (1) Szczerze mówiąc, długo się zastanawiałem, czy w ogóle robić ten zabieg. Żona... Michał Hanna Biazmen - ocena (1) Miałam wykonywany zabieg blefaroplastyki u dr Adama Załogi w Bella Clinica i... Hanna Biazmen Bartosz P. - ocena (1) Polecam dr Iwonę Cimaszkiewicz jeśli szukasz lekarza, który dopasuje zabiegi... Bartosz P. Maja - ocena (1) Z całego serca polecam zabieg mezoterapii skóry głowy u Iwony Cimaszkiewicz.... Maja JM - ocena (1) Korzystałam już z usług każdej pani doktor z zakresu medycyny estetycznej i... JM Gosia - ocena (1) Rewelacyjne miejsce! Szeroka oferta zabiegów i bardzo przyjazny i kompetentny... Gosia Marcin Antosiak - ocena (1) Doktor Marcin to fachowiec jedyny w swoim rodzaju. Po pierwsze- ludzki lekarz... Marcin Antosiak Darek - ocena (1) W tej klinice pracuje Pani Wiktoria-najlepsza podolog w Trójmieście. Jeśli... Darek Paweł - ocena (1) Jestem zadowolony z wizyty w tej klinice. Zabieg przebiegł szybko, sprawnie i... Paweł Kamila G. - ocena (1) Byłam na powiększaniu ust. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Usta są piękne,... Kamila G. Justyna - ocena (1) Byłam na zabiegu mezoterapii. Super podejście lekarza,pełen profesjonalizm!... Justyna Paulina - ocena (1) Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona.... Paulina Natalia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Przyjazne miejsce i profesjonalne... Natalia Karo - ocena (1) Botoks u dr Soni lepszy niż psychoterapia :D Karo