Darek - ocena (1) To miejsce, gdzie naprawdę dbają o klientów doskonałe efekty i wspaniała... Darek Kornel - ocena (1) Możliwość leczenia dzieci w gabinecie jest dużym plusem dla naszej rodziny. Kornel Natan - ocena (1) Polecam gabinet również ze względu na elastyczność w planowaniu wizyt... Natan
Kalina - ocena (1) Wspaniałe miejsce, gdzie każda wizyta to relaks i poprawa wyglądu polecam! Kalina Tanek - ocena (1) Zabiegi są nie tylko skuteczne, ale także niezwykle przyjemne polecam każdemu! Tanek Stanislawa - ocena (1) Fantastyczne miejsce z profesjonalnym podejściem salon, do którego warto... Stanislawa Sonia - ocena (1) Efekty zabiegów przeszły moje najśmielsze oczekiwania gorąco polecam! Sonia Nina Andrycz - ocena (1) To najlepszy salon w mieście efekty, obsługa i atmosfera są po prostu... Nina Andrycz Czesław - ocena (1) Jestem zawsze pod wrażeniem jakości usług polecam ten salon z pełnym... Czesław Filip - ocena (1) Najlepsze miejsce, jakie odwiedziłam profesjonalizm i troska o klienta na... Filip Tosia - ocena (1) Stomatolodzy są bardzo cierpliwi i nigdy nie odczuwam presji. Tosia Danuta N. - ocena (1) Świetny salon, który łączy nowoczesne technologie z indywidualnym podejściem... Danuta N. Majka - ocena (1) To miejsce, gdzie każda kobieta poczuje się wyjątkowa polecam z czystym... Majka Wika - ocena (1) Z całego serca polecam ten salon kosmetyczny profesjonalizm na najwyższym... Wika D. K. - ocena (1) Zabiegi przynoszą niesamowite efekty, a atmosfera sprawia, że chce się tam... D. K. Zenon - ocena (1) Nigdy wcześniej nie byłam tak zadowolona z usług kosmetycznych, jak tutaj... Zenon Ewa - ocena (1) Polecam ten salon wszystkim, którzy szukają perfekcji, relaksu i wyjątkowej... Ewa Monika - ocena (1) Bardzo ladny efekt koncowy Monika Gosia - ocena (1) Polecam gabinet również ze względu na elastyczność w planowaniu wizyt... Gosia Edyta - ocena (1) Gabinet jest przyjazny dzieciom moje dzieci nie boją się tam chodzić. Edyta