Dominika - ocena (1) W trakcie wizyt zawsze czuję, że moje zdrowie jest priorytetem. Dominika Tomasz - ocena (1) Dzieci w gabinecie są traktowane wyjątkowo delikatnie i z uśmiechem. Tomasz evd97283@kisoq.com - ocena (1) Lekarz zawsze sugeruje najlepsze rozwiązania, ale daje mi możliwość wyboru. evd97283@kisoq.com
Adrian - ocena (1) Zabiegi wykonane są z dużą precyzją i dbałością o szczegóły. Adrian Wiola - ocena (1) Leczenie ortodontyczne przebiegło sprawnie i z doskonałym efektem. Wiola Asia - ocena (1) Regularne wizyty kontrolne pozwalają mi dbać o zęby bez większych problemów. Asia Ula - ocena (1) Mogłem liczyć na indywidualne podejście przy planowaniu leczenia protetycznego. Ula Tomasz - ocena (1) Stomatolodzy mają indywidualne podejście do pacjentów zawsze biorą pod uwagę... Tomasz K.D - ocena (1) Wszystko super,klinika godna polecenia K.D Seba - ocena (1) Nigdy nie musiałem długo czekać na umówioną wizytę. Seba Pablo - ocena (1) Gabinet jest wyposażony w nowoczesny sprzęt, co daje mi pewność, że korzystam... Pablo P. M - ocena (1) Wszystko Ok. Polecam serdecznie P. M Karo - ocena (1) Chodzę do wizyty do dr Janusz. Opieka od A do Z . Rzetelne podejście do... Karo Pacjentka Ewa - ocena (1) Polecam Bella Klinikę - przyjazna atmosfera, miły kontakt z obsługą. Personel... Pacjentka Ewa Karol - ocena (1) "Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor! To wyjątkowa profesjonalistka,... Karol Dennis - ocena (1) Polecam dr Sonie Janusz Dennis Dennis - ocena (1) Polecam dr Sonie Janusz Dennis Sylwia - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa , pełna empatii . Zarówno ja jak i syn bylismy... Sylwia Karol - ocena (1) Polecam wizyty u dr Aleksandry Falany, rzetelne podejście do Pacjenta i... Karol Mirka - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porządku/ Mirka