Joanna Gie - ocena (2) Polecam Panią dr Piesiakow, zabiegi z medycyny estetycznej.Osoba bardzo... Joanna Gie Michamicha - ocena (1) Profesjonalni lekarze i wspaniała obsługa 100% polecam Michamicha Dominika - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie Dominika
Malgorzata Gotowala - ocena (1) Gorąco polecam klinike i uslugi dermatologiczne. Pelen profesjonalizm,... Malgorzata Gotowala Grzegorz Gibała - ocena (1) Byłem na konsultacji dermatologicznej w Bella Clinica w Gdańsku i mogę... Grzegorz Gibała Marlena - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u ginekologa w Bella Clinica. Pani doktor... Marlena Grazyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego gabinetu. Profesjonalne... Grazyna Dagmara - ocena (1) Jestem zadowolona. Nie zawsze są terminy ale usługa w porządku. Dagmara Patrycja - ocena (1) Profesjonalny sprzęt Gabinety dobrze wyposażone. Jasny przejrzysty cennik.... Patrycja Jola - ocena (1) Polecam lekarza dermatologa w Bella Clinica!! Do doktor trafiłam z problemem... Jola Ada - ocena (1) Świetna Pani Doktor! Kompetentna, sympatyczna i bardzo dokładna. Wizyta... Ada Patrycja - ocena (1) Super przyjazne miejsce. Pani doktor bardzo profesjonalna . A co... Patrycja Klaudia - ocena (1) Jestem zadowolona z wizyty. Pani dermatolog wszystko dobrze wytłumaczyła i... Klaudia Ł.U - ocena (1) Wszystko na najwyższym poziomie.Zadowolenie na 100% Ł.U Patrycja - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa . Profesjonalna porada u Pani Doktor. Miejsce... Patrycja klientka - ocena (2) Dzwonię do tej Pani, zeby się umówić na masaż. A ona ciągle się rozłącza i... klientka Karol - ocena (1) Super podejście i efektywne leczenie - polecam. Karol Patrycja - ocena (1) Szkoda że komentarz ma ograniczone znaki.Zamiesznaie w kalendarzu które... Patrycja Izabela - ocena (1) Moje przebarwienia w końcu znikają! Jestem zachwycona, zabieg dobrany... Izabela Alicja - ocena (1) Zabieg zamykania laserowego naczynek na twarzy porażka- jeśli nie chcesz... Alicja