Metody płatności u bukmachera w Polsce

Właśnie przyjechałem do Polski w podróż służbową, ale tak się złożyło, że w tym czasie odbędzie się bardzo ważny mecz i chciałbym go obstawić. Nie wiem jednak, jak rozwiązać kwestię metod płatności. Czy są jacyś bukmacherzy, którzy oferują standardowe opcje płatności?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz na myśli portfele elektroniczne czy karty bankowe? Myślę, że te formy płatności są dostępne u większości bukmacherów, więc nie powinieneś mieć z tym problemu. A jak zazwyczaj wpłacasz lub wypłacasz środki u bukmachera? Ja obstawiam u bukmachera https://ggbetpolska.com i tutaj można używać kart Visa, MasterCard, a także portfeli elektronicznych Skrill, Netteler i tak dalej. Osobiście korzystam z portfeli elektronicznych, ponieważ płatności są w ten sposób znacznie szybsze niż przelewy bankowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

Implanty zębów (70 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...