Mieszkanka Garnizonu - ocena

Temat dostępny też na forum: Alfa Floors
nie polecam
Zainwestowałam niemałe pieniążki na podłogi w Ala Floors. Podłoga choć bardzo droga ale wyszukana. NIestety wykonanie przedtragiczne. Kultura osobista wykonawcy zostawia wiele do życzenia: Opryskliwy, Wulgarny a czasami Agresywny. Podłoga wymaga ponownego położenia ale już nie przez tą firmę. Jak Najdalej od Alfa Floors. !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani, nie montowaliśmy podłogi na osiedlu Garnizon w marcu 2025 r.
Stawia Pani mocne oskarżenia wobec podwykonawców, z którymi współpracuję od początku działalności firmy, czyli od ponad dziesięciu lat. Jest to jedna ekipa parkieciarską oraz dodatkowo dwaj samodzielni parkieciarze. Wszystkich charakteryzuje solidność i wysoki profesjonalizm w montażu podłóg, co chętnie pokazuję na FB lub Instagramie Alfa Floors, dlatego jest to niemożliwe, żeby popełniono takie błędy parkieciarskie, o których Pani pisze.
Ponadto usługa montażu objęta jest dwuletnią gwarancją i jeżeli montowaliśmy u Pani podłogę i uważa Pani, że są jakiekolwiek błędy parkieciarskie, to należałoby złożyć reklamację do której ma Pani prawo, najlepiej drogą mailową wysyłając numer zamówienia oraz materiał zdjęciowy wraz z opisem wad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ecp - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo nieprzyjemna wizyta. Na wejściu usłyszałam, ja pytam, Pani odpowiada Pani Doktor nie...

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Rzetelnie przekazana wiedza, miła atmosfera. Polecam wszystkim

Ewa - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca polecam CDL! Pani Paulina uratowała moją laktację podczas kryzysu laktacyjnego....