Morska Szkoła Podstawowa - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Szkoła jest nowa, niewiele o niej wiadomo, bardzo proszę zatem o wszelkie opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Morska Szkoła Podstawowa - proszę o opinie.

Szkoła z zewnątrz ładna, ale ciekawe ile czesne? Kochani rodzice, jestem mamą 10 letniego synka który jako 6 latek poszedł do 1 klasy. Mieliśmy także wybór szkoła prywatna lub państwowa. Oczywiście jako rodzice chcemy jak najlepiej, ale zdecydowaliśmy że szkoła państwowa jest ok. dziecko musi żyć w normalnym środowisku i mieć styczność z normalnymi problemami życia codziennego( chodziło nam o to,żeby nasz syn był w środowisku różnych dzieci a nie takich co oglądają sobie metki na rzeczach) Szkoła do której syn chodzi jest ok. panie wymagające co przekłada się na systematyczności uczenia i są dobre wyniki w nauce. Co do zajęć dodatkowych też można sporo wybrać(plastyczne,muzyczne,teatralne itp.) a jeśli nie to zawsze można zainwestować te pieniążki co by się wydało na czesne i zapewniam że dużo mniej( angielski,basen, piłka) Świetlica ok. a to ważne jak się pracuje i stołówka także ważna sprawa oby nie był catering. Nie wiem w jakiej części Ujeściska mieszkacie i jaka jest wasza rejonizacja co do szkoły. Warto popatrzeć na rankingi szkół, ale to chyba już za późno.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rejon 56...

jakby ktoś tam posyłał dziecko to byłabym wdzięczna za kontakt, mam kilka pytań altea1@wp.pl

Inne tematy z forum

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...