naprawa zamku do maski chevrolet spark (1) Nie domykał się zamek od przedniej maski. W warsztacie Auto-klar stwierdzili,... Agnieszka Kupno samochodu Suzuki Swift Sport (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w tym salonie. Bardzo... Tomasz Stawiarski Kupno (1) Gorąco polecam salon.Pan Andrzej najlepszy sprzedający, bardzo miła i szybka... Henryk
Kupiłam Suzuki (1) Kupiłam Suzuki Vitara. To już kolejny zakup w tym salonie i od tego samego... Lidia K. Ludzie (1) Na odpowiednich stanowiskach w odpowiednim miejscu z profesjonalnym... Jan Tak!! (2) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkie i bezproblemowe załatwienie... Michał polecam (2) Obsługa na najwyższym poziomie,profesjonalizm, rewelacyjne podejście do... Magda K. Obsługa (1) Zdecydowanie na wysokim poziomie. Pojechałem do salonu z myślą zakupu małego... Mateusz Salon (1) Miesiąc temu byłam zorientować się w celu zakupu samochodu. W moim skromnym... Dominika Profesjonalna i merytoryczna obsluga (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Jarosław odpowiada cierpliwie na wszystkie... Olga O. Polecam (2) Świetna wiedza merytoryczna, dyspozycyjność nawet w niedzielę i błyskawiczna... Adrian Bardzo dobry serwis (1) Polecam,profesjonalnie i szybko. Klientka Skandal (1) Oddałem samochód do Motor Centrum w celu wymiany i lakierowania tylnego... aa Beznadziejny serwis (1) Mechanicy - odwalają fuszerkę, doradcy - kłamią. NIE POLECAM!! Sandra Serwis Mitsu i Suzu. (2) z przykrością musze powiadomić za mocno się zdziwiłem ze już tam nie pracuje... zawiedziny Ford Focus II (1) Dziś odebrałem Forda Focusa II, no i musze powiedzieć, że autko śmiga jak... Karol insygnia (2) witam. próbowałam kupic auto opla insygnie. wplacilam nie małe pieniądze jako... pani x CORSA (3) W komisie zakupiłem około 4-letnią OPEL CORSA 1.3 CDTI. Wykonałem jazdę... rokas Pan Paweł Hajduczenia Konsultant ds. Sprzedaży -Samochody używane- POLECAM (4) Gorąco polecam komis Samochodów Używanych Motor Centrum. W trakcie... Kat. Corsiarz - opinia (2) Zakupiłem Opel Corsa D na początku marca 2013, moim "opiekunem" był Pan Paweł... Corsiarz