BEATA - ocena (1) Profesjonalna obsługa polecamy i dziękujemy pani Iwonie Kucharskiej BEATA Aleksandra-Ligia - ocena (1) Podoba mi się profesjonalne podejście i zaopiekowanie klienta, który... Aleksandra-Ligia Bolesław - ocena (1) Z przyjemnością polecam salon sprzedaży Suzuki na Miałkim Szlaku!Pan Piotr... Bolesław
Marzena Jaworska - ocena (1) Poziom usług w Motor Centrum w Gdańsku oceniam bardzo wysoko. Życzliwe,... Marzena Jaworska Daniel - ocena (1) Dobrze że trafiłem do Motor Centrum w Gdańsku na Miałkim Szlaku. W salonach w... Daniel jack1330@wp.pl - ocena (1) Cóż oceny różne ,pozytywne i negatywne jak czytam.Salon Suzuki Gdańsk troszkę... jack1330@wp.pl Rafał - ocena (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc przy zakupie samochodu. Autko kupione, odebrane,... Rafał Dorota - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Można... Dorota Krystian - ocena (1) Wszystkie oferty przedstawione bardzo dobrze, przejrzyście i uczciwie. Pełen... Krystian Marcin - ocena (1) Salon Suzuki polecam bardzo! Samochód dostępny praktycznie od ręki. Z... Marcin Jola - ocena (1) Bardzo miła obsługa, krótki czas oczekiwania, ciekawa oferta. Pan Piotr... Jola Barbara L. - ocena (1) Podjęcie decyzji w sprawie zakupu samochodu suzuki to jedna z lepszych moich... Barbara L. Krzysztof - ocena (1) Współpraca z Panem Piotrem to pasmo niekończących się sukcesów. :)... Krzysztof Dorota - ocena (1) Wybór i zakup samochodu w Motor Centrum to miłe doświadczenie. Pan Piotr... Dorota Arkadiusz Szostak - ocena (1) Dziękuje i serdecznie pozdrawiam pracowników salonu u których miałem... Arkadiusz Szostak Rafał - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa (obsługiwał nas kierownik działu sprzedaży).... Rafał Ewa S. - ocena (1) Serdecznie dziękuję Panu Piotrowi (Suzuki) oraz Pani Joannie (finanse,... Ewa S. Ryszard - ocena (1) Miła i w pełni profesjonalna obsługa. Pan Jarosław jak i Pani Iwona rzetelnie... Ryszard Renata Andrzejewska - ocena (1) Samochód wydany sprawnie, uprzejmie bez zastrzeżeń. Renata Andrzejewska Kupujący - opinia (1) Profesjonalna , w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa.... Kupujący