Kupujący - opinia (1) Wzorowa, w pełni kompetentna i bez zbędnej natarczywości obsługa. Kieronik... Kupujący Przemek - opinia (1) Bardzo dobra i fachowa pomoc przy zakupie samochodu. Autko kupione, odebrane,... Przemek Andrzej - opinia (1) Pan Piotr jest pełnym profesjonalistą w swoim fachu. Potrafi doradzić... Andrzej
Jan Krzysztof - opinia (1) Obsługa super, pełen profesjonalizm, kupujacy koncentruje się na walorach... Jan Krzysztof Janusz Janiak - opinia (1) Zakup samochodu oraz serwis jest na wysokim poziomie. Sprzedająca samochód... Janusz Janiak Piotr - opinia (1) Profesjonalna obsługa, rzeczowa pomoc i doradztwo. Zakup samochodu w tym... Piotr Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pomoc i doskonały kontakt. Dziękuję za szybki zakup... Aleksandra Krzysztof Ch. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług, pełen profesjonalizm ze strony... Krzysztof Ch. Karolina J. - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana i pomocna obsługa salonu . Karolina J. Jan - opinia (1) Bardzo dziękujemy za profesjonalną pomoc i obsługę przy zakupie naszego już... Jan Małgorzata Libera - opinia (1) Chciałabym bardzo podziękować za profesjonalną obsługę w Państwa salonie. Na... Małgorzata Libera Ania i Andrzej S. - opinia (1) Z przyjemnością stwierdzamy, że Pani Iwona K. jest Mistrzem sprzedaży. Jest... Ania i Andrzej S. Jerzy - opinia (1) Po wejsciu do salonu zainteresowano sie moja osoba i zaoferowano mi rozne... Jerzy Sebastian - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani Iwona K. (specjalista d/s sprzedaży),... Sebastian Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela Mirosław - opinia (1) Moje odczucia wyniesione z salonu Suzuki Motor Centrum Gdańsk. Pan Jarosław... Mirosław Waldemar Czechowski - opinia (1) Doskonale zlokalizowane centrum samochodów znanej japońskiej firmy Suzuki... Waldemar Czechowski Zbigniew - opinia (1) Obsługa bez zarzutu, formalności związane z zakupem samochodu przebiegły... Zbigniew Tomek - opinia (2) Dobra i miła obsługa. Na nowy samochód nie czekałem długo patrząc na ogólną... Tomek Magdalena - opinia (2) Profesjonalna obsługa sprawiła, że wszelkie formalności zwiazane z zakupem... Magdalena