Raist - opinia (2) Pomijając kwestię, że wszystko z samochodem ok i akurat w serwisie usterki... Raist Marek - opinia (2) Obsługa klienta perfekcyjna ,zaangażowanie p.Piotra w sprawach sprzedaży... Marek Michał Ścibisz - opinia (2) Mój pierwszy Suzuki, ale kolejny Japończyk, na których nigdy się nie... Michał Ścibisz
Katarzyna - opinia (1) Miłe zaskoczenie podejściem do klienta. Pełny profesjonalizm wszystkich... Katarzyna WS - opinia (1) Był to mój pierwszy kontakt z tym Salonem. Jak najbardziej pozytywny.... WS Dariusz - opinia (1) Od dziesięciu lat serwisujemy Suzuki Jimny w Motor Centrum Gdańsk. Obsługa... Dariusz Jan B. - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Cierpliwość i uprzejmość Pana Jarosława... Jan B. Ryszard Tomaszek - opinia (1) Pracownik salonu Suzuki Pan Piotr Gajewski w sposób profesjonalny a... Ryszard Tomaszek MSzym - opinia (2) Wizyta w serwisie to totalna porażka. Obsługa po niżej przeciętnej. To nie... MSzym Marek - opinia (1) super,bardzo miła obsługa,fachowe doradztwo Marek Asia - opinia (1) Miła obsługa, rzetelnie, na czas, profesjonalne podejście specjalisty ds.... Asia Henryk - opinia (1) Obsługa salonu zasługuje na moją pochwałę. Henryk Krzysztof Ka - opinia (1) Los tak zarzadził, że z dnia na dzień zostaliśmy bez auta. Twierdze, że skoro... Krzysztof Ka Rafał - opinia (1) Miła obsługa i udany zakup.Duże podziękowania dla Pana Piotra ,który z dużym... Rafał Danuta Czarnecka - opinia (1) super! Miło, sympatycznie,kompetentnie Danuta Czarnecka Jacek - opinia (1) Właściwe i rzadko spotykane podejście Zgłosiłem się do serwisu bez umówienia... Jacek Ireneusz - opinia (1) Ciekawa oferta za rozsądną cenę, miła i fachowa obsługa. Ireneusz lech - opinia (1) Nie ma o czym pisac , nalezy przyjsc i samemu sie przekonac , a na pewno... lech Jak Suzuki, to tylko tam! (1) Jeszcze tak ładnego maila po zakupie nowego samochodu nie dostałam, jak dziś,... KasiaKP Suzuki (1) Tylko dzięki kompetencji i wiedzy pani Iwony zdecydowałem się na kupno... Andrzej