Salon Motor Centrum ! (1) W końcu przyszedł czas na kupno nowego samochodu. Wybrałem się do Motor... Ryszard Lukasz Vitara 1.0 (1) Chcialbym wszystkich zaprosic do zakupow w Motor Centrum. Szukalem samochodu... Lukasz Magdalena - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa klienta. O co bym nie zapytała, o każdej porze... Magdalena
Polecam (1) W czerwcu 2019 r. kupiłam czarnego Suzuki Swifta Elegance w tym salonie. W... Beata MN - opinia (1) Miła, kompetentna obsługa. Indywidualne podejście do klienta. Sprawne... MN Motor Centrum zakup suzuki vitara (1) W piątek w Motor Centrum zakupiłem vitarę 1.0. Do zakupu tego samochodu... Bogdan Zakup auta (1) Właściwie nie planowałam zakupu auta suzuki. Ale kupiłam je dzięki obsłudze w... Agnieszka Kupno samochodu Suzuki Baleno (1) Kupno samochodu w salonie Motor Centrum było prawdziwą przyjemnością.... Adrian Salon Suzuki Miałki Szlak w Gdańsku (1) Super profesjonalna obsługa, na najwyższym poziomie. Kompletna informacja o... Magdalena Zakup samochodu (1) Zakup samochodu był czystą przyjemnością. Obsługa perfekcyjna, samochód jak... DJ Zakup samochodu Suzuki (1) Konkretnie, szybko i przyjemnie. Polecam Klientka Świetny salony sprzedaży (1) We wrześniu odebrałam swoje nowe Suzuki Baleno. Świetne auto za... bablara Nowa Vitara FL (1) W konkurencyjnej cenie napęd 4x4 i mnówstwo systemów bezpieczeństwa... Krzysztof Suzuki Vitara (1) Właśnie kupiłam śliczną, czarną Vitarę w tym salonie. Opiekował się mną Pan... Aleksandra Obsługa (1) Polecam salon a w szczególności Pana Piotra, który z cierpliwością i... Patrycja zakup auta (1) Polecam, zakup 4 auta w tym Motor Centrum, tym razem u Pani Iwony, która... wojtek naprawa zamku do maski chevrolet spark (1) Nie domykał się zamek od przedniej maski. W warsztacie Auto-klar stwierdzili,... Agnieszka Kupno samochodu Suzuki Swift Sport (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w tym salonie. Bardzo... Tomasz Stawiarski Kupno (1) Gorąco polecam salon.Pan Andrzej najlepszy sprzedający, bardzo miła i szybka... Henryk Kupiłam Suzuki (1) Kupiłam Suzuki Vitara. To już kolejny zakup w tym salonie i od tego samego... Lidia K.