Zakup samochodu (1) Zakup samochodu był czystą przyjemnością. Obsługa perfekcyjna, samochód jak... DJ Zakup samochodu Suzuki (1) Konkretnie, szybko i przyjemnie. Polecam Klientka Świetny salony sprzedaży (1) We wrześniu odebrałam swoje nowe Suzuki Baleno. Świetne auto za... bablara
Nowa Vitara FL (1) W konkurencyjnej cenie napęd 4x4 i mnówstwo systemów bezpieczeństwa... Krzysztof Suzuki Vitara (1) Właśnie kupiłam śliczną, czarną Vitarę w tym salonie. Opiekował się mną Pan... Aleksandra Obsługa (1) Polecam salon a w szczególności Pana Piotra, który z cierpliwością i... Patrycja zakup auta (1) Polecam, zakup 4 auta w tym Motor Centrum, tym razem u Pani Iwony, która... wojtek naprawa zamku do maski chevrolet spark (1) Nie domykał się zamek od przedniej maski. W warsztacie Auto-klar stwierdzili,... Agnieszka Kupno samochodu Suzuki Swift Sport (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu w tym salonie. Bardzo... Tomasz Stawiarski Kupno (1) Gorąco polecam salon.Pan Andrzej najlepszy sprzedający, bardzo miła i szybka... Henryk Kupiłam Suzuki (1) Kupiłam Suzuki Vitara. To już kolejny zakup w tym salonie i od tego samego... Lidia K. Ludzie (1) Na odpowiednich stanowiskach w odpowiednim miejscu z profesjonalnym... Jan Tak!! (2) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkie i bezproblemowe załatwienie... Michał polecam (2) Obsługa na najwyższym poziomie,profesjonalizm, rewelacyjne podejście do... Magda K. Obsługa (1) Zdecydowanie na wysokim poziomie. Pojechałem do salonu z myślą zakupu małego... Mateusz Salon (1) Miesiąc temu byłam zorientować się w celu zakupu samochodu. W moim skromnym... Dominika Profesjonalna i merytoryczna obsluga (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Jarosław odpowiada cierpliwie na wszystkie... Olga O. Polecam (2) Świetna wiedza merytoryczna, dyspozycyjność nawet w niedzielę i błyskawiczna... Adrian Bardzo dobry serwis (1) Polecam,profesjonalnie i szybko. Klientka Skandal (1) Oddałem samochód do Motor Centrum w celu wymiany i lakierowania tylnego... aa