Beznadziejny serwis (1) Mechanicy - odwalają fuszerkę, doradcy - kłamią. NIE POLECAM!! Sandra Serwis Mitsu i Suzu. (2) z przykrością musze powiadomić za mocno się zdziwiłem ze już tam nie pracuje... zawiedziny Ford Focus II (1) Dziś odebrałem Forda Focusa II, no i musze powiedzieć, że autko śmiga jak... Karol
insygnia (2) witam. próbowałam kupic auto opla insygnie. wplacilam nie małe pieniądze jako... pani x CORSA (3) W komisie zakupiłem około 4-letnią OPEL CORSA 1.3 CDTI. Wykonałem jazdę... rokas Pan Paweł Hajduczenia Konsultant ds. Sprzedaży -Samochody używane- POLECAM (4) Gorąco polecam komis Samochodów Używanych Motor Centrum. W trakcie... Kat. Corsiarz - opinia (2) Zakupiłem Opel Corsa D na początku marca 2013, moim "opiekunem" był Pan Paweł... Corsiarz Żal.... (3) Kupiłem tam auto. Wszytko pięknie ładnie gdy sprzedawali, nawet kwiatki... wściekły klijent Mitsubishi Outlander - opinia o serwisie i informacja o Dealerze (1) Witam, kupiłem Outlandera u Dealera na MIałkim Szlaku, chcę się podzielić... Tomasz Salon Suzuki - zdecydowanie ODRADZAM (7) Bylem klientem salonu Suzuki szukajac auta i zwiedzajac wiele innych salonow.... MM Polecam! (1) Polecam ten salon samochodowy! Dziękuję Panu Hajduczenia za pomoc w kupnie... MM Usługi lakiernicze. (2) Szybko i profesjonalnie. Miła obsługa. Tomasz N BARDZO POLECAM! (1) Dzień dobry, chciałem polecić salon samochodów uzywanych Motor Centrum.... Jack Sparrow z daleka przeglad - motor centrum (2) oplate pobieraja przed przegladem, diagnosta stary chyba jeszcze dinozaury... wkurzony przegląd (...) (1) dzisiaj bylem na przegladzie w motor centrum(...) Przegląd jaki mi zrobił... wkurzony Samochody używane (1) Gorąco polecam ten komis ,obsługa przyjemna , nie natrętna i przyjemna.Będąc... sawir58 Samochody używane (2) W Motor Centrum kupiliśmy używane volvo s60. Sto procent profesjonalizmu ze... Luk ok (1) nowy/stary w nowym budynku serwis Suzuki - obsługa fajna , przeglad zrobiony... klient Polecam! (1) Polecam wszystkim Motor Centrum Samochody Używane, w szczególności Pana Pawła... szczęśliwy właściciel Super Serwis (2) W dniu 22.03.2011 roku kupiłam auto. Obsługiwał mnie Pan Dariusz Szramke. Po... Ewa