Serdecznie Polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Mieliśmy z żoną tą przyjemność kupienia auta używanego z Motor Centrum. Pan... mąż i żona Resztki dobrej opini uratowała Pani od obsługi kredytu i oferowane ceny (1) Bardzo miła i znająca się na robocie Pani z obsługi kredytowej (ta siedzaca... Pink Floyd Pomyłka to nie drugie imię moje żony (1) Kupiłem tam używany samochód w ub. roku. Po decyzji zakupu, gdy pojechałem... cezi
Wstyd i brak slów (1) Wspaniała Firma motor centrum, która szczyci się wyskokom standardem usług... klient Wysoki poziom usług (1) Kupowałem uzywaną Hondę, 7-letniego Accorda. Mogłem bez problemu obejrzeć... Kurt Obsługa Klienta godna pożałowania... (1) Chciałem kupić tam auto używane. umówiłem się na obejrzenie auta i jazdę... Miki ZDECYDOWANIE ODRADZAM! (1) Miałem już kilka samochodów róznych marek i mogę na bazie swoich doświadczeń... darula FATALNY SERVIS DRAMATYCZNA OBSłUGA (2) naprawa urwanego amortyzatora zajęła tym Panom 9 (dziewięć) dni i gdyby nie... wio ŻENADA -> serwis opla -> są BEZNADZIEJNI (2) Kupiłem tam auto. Wszytko pięknie ładnie gdy sprzedawali, nawet kwiatki... Wściekły klijent SUPER SERWIS I SUPER LUDZIE (1) Polecam wszystkim mimo ze mówią ze serwis drogi ale unich naprawde warto... KRZYSZTOF.K. polecam (1) a ja wszystkim polecam . dla mnie jest super kontakt z serwisem pierwsza... nikt obcy NIE POLECAM (1) Wszyscy sprzedawcy nowych samochodów zapewniają nas,że tylko autoryzowane... Klient KRZYŚ - opinia (1) kupiłem nowiuskie suzuku jestem bardzo zadowolony z obsługi gorąco polecam... KRZYŚ jest ok (1) wszystko ok ale czesni by mogli troche rozwinać czekałem 15 min zanim ktos... nikt obcy FIRMA OK (1) Firma ok ale zato pracownicy jacy... zawsze pomogą doradzą w kazdej sytuacji... krzysztof.k Sorzedawcy w Oplu (1) Polecam ten salon, kupiłem u nich nowe auto, obsługa miła i fachowa, bardzo... Zadowolony klient, Gdańsk JA NIE WIEM CO ONI CHCA (1) Ja nie wim co oni wszyscy chcą. Serwis super!! , salon ok, używane fajne... Astra II serwis tragedia, ostrzegam ! (1) Miałem problem z Oplem. Spadek mocy, paląca się kontrolka silnika.... ZB chevrolet aveo sedan (1) zakupilem w Motor centrum nowy samochód ,trzeba przyznac ze mają dar... Wojciech Ulczyński mozna lepiej (1) Opinie kieruje do do 1 opini Pana Krzysztofa jak bedzie Pan na przegladzie... Upierdliwy klient wg.Serwisu