Super profesjonalna obsługa, na najwyższym poziomie. Kompletna informacja o samochodzie i ofercie, z ciekawymi detalami, przystępnie przekazana. Konkurencyjna oferta w każdej klasie samochodów, z możliwością rabatów. Szybko, niezawodnie i wszystko w ustalonym terminie. Klient jest i czuje się uczciwie i solidnie obsłużony. Jazdy testowe pozwalające na dokonanie trafnego wyboru, sprawdziłam wszystko i na wszystkie pytania otrzymałam fachową odpowiedź. Wszystko potwierdziło się w użytkowaniu. Pełna dostępność obsługi, w dogodnym dla mnie terminie, tyle czasu ile potrzebowałam. Indywidualne podejście, wysoka kultura osobista, takt i wyczucie, a przy tym bardzo miło! Po zakupie samochodu obsługa pozostała równie miła i profesjonalna, czuję się w salonie i serwisie jak u dobrych znajomych ;-). Nową Vitarą jeździ się bardzo dobrze. Od pierwszej wizyty w salonie do zakupu nie minął nawet tydzień. Dodam, że początkowo nie planowałam zakupu miejskiego SUVa - a jednak... Zostałam ambasadorem marki. Specjalne podziękowania dla Pana Andrzeja - mojego opiekuna klienta :-). Polecam salon, serwis i samochód. Serdecznie pozdrawiam cały Zespół!