Ania i Andrzej S. - opinia (1) Z przyjemnością stwierdzamy, że Pani Iwona K. jest Mistrzem sprzedaży. Jest... Ania i Andrzej S. Jerzy - opinia (1) Po wejsciu do salonu zainteresowano sie moja osoba i zaoferowano mi rozne... Jerzy Sebastian - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna Pani Iwona K. (specjalista d/s sprzedaży),... Sebastian
Gabriela - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, bez nadęcia, bez zbędnych słów... Gabriela Mirosław - opinia (1) Moje odczucia wyniesione z salonu Suzuki Motor Centrum Gdańsk. Pan Jarosław... Mirosław Waldemar Czechowski - opinia (1) Doskonale zlokalizowane centrum samochodów znanej japońskiej firmy Suzuki... Waldemar Czechowski Zbigniew - opinia (1) Obsługa bez zarzutu, formalności związane z zakupem samochodu przebiegły... Zbigniew Tomek - opinia (2) Dobra i miła obsługa. Na nowy samochód nie czekałem długo patrząc na ogólną... Tomek Magdalena - opinia (2) Profesjonalna obsługa sprawiła, że wszelkie formalności zwiazane z zakupem... Magdalena Joachim - opinia (2) Zakup samochodu w miłej atmosferze z profesjonalnym podejściem do klienta.... Joachim Marek - opinia (1) Podczas serwisu porysowali mi zdarzak i błotniki, chyba mechanik opierał się... Marek Mikołaj - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować za profesjonalną i miłą obsługę przy zakupie... Mikołaj Robert - opinia (2) Każda wizyta daje pozytywne wrażenia. Robert Iza G. - opinia (2) Serdecznie polecam salon Suzuki. Obsługa salonu bardzo pomocna, potrafią... Iza G. Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa profesjonalna i miła. Informacje... Anna Jacek - opinia (1) naciągnęli mnie na przedłużenie gwarancji, a potem okazało się że w zasadzie... Jacek ASz - opinia (1) Szybko, sprawnie i fachowo. Dobry wybór , mimo braku wyboru na rynku. ASz Sabina - opinia (2) Salon i obsługa rewelacyjna już drugi raz kupuje auto naprawdę polecam. Inne... Sabina Małgorzata i Lucjan Karasińscy - opinia (2) Będąc klientem Suzuki MotorCentrum w Gdańsku wysoko oceniam jakość... Małgorzata i Lucjan Karasińscy Urszula - opinia (2) Ponownie wróciłam do salonu po zakup auta marki Suzuki. Podobnie jak... Urszula