Jagoda Symonowicz - opinia (1) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Jagoda Symonowicz - opinia (1) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Andrzej - opinia (1) Zakup pojazdu Suzuki Vitara Hybryd jak najbardziej w ocenie na super 6,... Andrzej
Tomasz - opinia (1) Obsługa: profesjonalnie, sympatycznie i szybko Tomasz kale - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.... kale Bartosz Prokopowicz - opinia (1) Profesjonalnie.To już Suzuki nr 2 kupione w tym salonie Bartosz Prokopowicz Piotr D. - opinia (2) pierwszy kontakt nastąpił mailowo, byłem zainteresowany zakupem suzuki... Piotr D. MAREK - opinia (2) Od lat jestem klientem Motor Centrum głównie marki Suzuki i zawsze... MAREK Tomasz - opinia (2) ogólnie wszystko oki...,fachowa i kompleksowa obsługa... Tomasz Magda - opinia (2) Miła i profesjonalna obsługa na każdym poziomie. Magda Sławek - opinia (2) Polecam salon bardzo serdecznie, miła obsługa, proces zakupu auta odbył się... Sławek Oleksandr - opinia (2) Wysoki profesjonalizm,obsługa na wysokim poziomie ,szczególne podziękowania... Oleksandr Mirosław i Barbara - opinia (2) Znakomite wyczucie potrzeb klienta planującego kupno nowego samochodu przez... Mirosław i Barbara Mariusz - opinia (2) Nie zawiodłem się w żadnym aspekcie podczas zakupu Suzuki S-crossa.... Mariusz Jan Szymkiewicz - opinia (2) Transakcja zakupu samochodu Suzuki vitara 1,4 D hybrid prowadzona była... Jan Szymkiewicz Krzysztof Aleksandrowicz - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pana Jarosława Matyszewskiego. Krzysztof Aleksandrowicz Marek - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi salonu Suzuki , a w szczególności z... Marek Jan - opinia (2) Moja wizyta w tut.salonie Suzuki Motor Centrum przebiegła pomyślnie. Na... Jan Adam Dąbkowski - opinia (2) Obsługa miła, ceny przystępne. Nowe auto robi wrażenie. Myślę, że będzie... Adam Dąbkowski AS - opinia (2) Profesjonalnie, miło i sprawnie. Niezmiennie wysoki poziom. Polecamy AS