NOWE DRZWI Z PORTY

MAM DO SPRZEDANA NOWE DRZWI Z FIRMY PORTA MODEL FOCUS ( PIERWSZE TO Z SZYBKĄ W KWADRATY I DRUGIE PEŁNE W KWADRATY)- WENGE ( SA NAWET ORYGINALNIE ZAPAKOWANE) GDYZ ZOSTAŁY ZAMÓWIONE ZOSTAŁY ŹLE STRONY, JEŚLI KTOŚ JEST ZAINERESOWANY TO BARDZO PROSZE O KONTAKT
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NOWE DRZWI Z PORTY

DO TYCH DRZWI MAM RÓWNIEŻ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE OŚCIEŻNICE, KTÓRE RÓWNIEZ SPRZEDAM W DOBREJ CENIE

Poproszę na maila bartez1982@o2.pl o cenę, wymiar i która strona

Ja również proszę o cenę oraz informacje , która to strona na maila.

dzisiaj wieczorem wstawie szczególowe informację na temat tych drzwi.

sprzedam tanio drzwi porty-nowe!!!

pierwsze drzwi to: porta drzwi model FOCUS 2C( Z SZYBKA WĄSKA PO ŚRODKU) PRAWE 80- WENGE SZYBA MATOWA - KWADRATY + OŚCIEŻNICE PRAWA 80 (140-160) WENGE

drugie drzwi: porta drzwi model FOCUS 1C (PEŁNE Z ŁADNYM PODCIĘCIEM WENTYLACYJNYM ) MIAŁY BYĆ DO ŁAZIENKI, LEWE 80 , Z BLOKADĄ + OŚCIEŻNICA LEWA 80 (160-180) WENGE

jeśli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na maila : drzwi sa nowe nie używane oryginalnie zapakowane.

cenę podam na maila ( która jest o wiele niższa niz w sklepie) - agusia.t4@wp.pl -

Inne tematy z forum

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

odstraszacz na krety - opinie? (52 odpowiedzi)

Witam, w moim ogrodku, gdzie dopiero posialam trawe zadomowil sie kret i buszuje po calym...

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...