Na poprawę humoru wszystkim zgorzknialcom :)))

Gdy czytacie codzienną prasę i przeglądacie aktualne wiadomości, to czasami nie nasuwa się wam treść tej piosenki na usta?
Co o tym sądzicie?

http://www.youtube.com/watch?v=ljYtiQWJxQM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Na poprawę humoru wszystkim zgorzknialcom :)))

dobre:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

@ Plissss

Ajajajajaj , jaką odwagą cywilną popisali się wynonawcy, pełen jestem podziwu. Sądząc po tej odwadze, to nie kawą ale napalmem gdzieś na akcji musieli być poparzeni. Rozejrzałem się czy autorzy zadbali o symetrię przekazów, ale niczego takiego w ich dorobku nie zauważyłem. Dworaków ci u nas dostatek.

Nawiązując do wcześniejszego mego wątku o "strachu i odwadze", to mając dużo czasu wolnego na Kurkowej w stanie wojennym nie takie numery żeśmy ze szwagrem pichcili, ku uciesze wszystkich lokalnych czytelników, choć musieliśmy się obejść bez podkładu myzycznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pracowałeś przy Kurkowej? Nooo proszę:) I to jeszcze ze szwagrem^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co powiesz na to, że nawet o naszym samozwańczym władcy, już tacy kretyni śpiewają jak on:

http://www.youtube.com/watch?v=ipi8Aqsjm6E

Bez komentarza...:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ Plisssss

Dolne strefy popkultury jako szczyt artyzmu i źródło krystalicznej prawdy? Burak i leming jako autorytety ? Czy o to Panu chodziło ?

Niech Pan zerknie, dla otrzeźwienia, na mój tekst "Od katastrofy umysłowej do katastrofy smoleńskiej" i wyciągnie wnioski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zetjot "(...) z upodobaniem kolekcjonuje fakty, ale tylko te, które pasują do skonstruowanego przez niego logicznego sytemu" - nieprawdaż? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (13 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (11 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...