Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

Cześć dziewczyny!

Gdzie w 3mieście są najlepsze lumpki, z fajnymi modnymi rzeczami no i normalnymi ( niskimi ) cenami???

Interesują mnie też takie z odzieżą na wagę, gdzie można wyłowić perełki za grosze :):)

Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!

ale wiesz jak to moja mama mówi ,,kto nie zaryzykuje ten nie ma'' więc wóz albo przewóz :) ja dojrzewam ale powoli :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

szafaPoli -znam ten ból ;) też o tym myślałam - ale z ukierunkowaniem na duże rozmiary ;) + ewentualnie dziecięce :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kurde myślałam o otworzeniu takiego internetowego z używanymi i nowymi już nawet mam stronke postawioną ale się cykam :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kupuję w internetowym lumpeksie tzn http://www.Lumpik24.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam się super ciuchy miła obsługa szczególnie na wadze Pani zawsze uśmiechnięta doradzi oceni jak się wygląda aż chce się wejść i zobaczyć co oferuje sklep a ostatnimi czasy na wycenę wchodzi się na wdechu bo Pani ruda nie wie co to dezodorant.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No z tym się nie zgodzę jeżeli przychodzą takie marudy i paniusie co wymyślają to każdy by miał dość
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy wiecie gdzie przeniesli lumpeks.ktory byl na Jasieniu przy kiosku ruchu w tym budynku gdzie farby sprzedają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No wysiaasz na tym przystanku i kierujesz się w stronę centrum jest w takim onowionym buynku na parterze obok sprzedają anteny cyfry + na przeciwko jest budowa jest to zalewie nie wiem 10-15 metrów od przystanku

Do: o0oannao0

A mogłabyś powiedzieć jak konkretnie od przystanku Witomińska dojść do tego lumpka na Warszawskiej?

Byłabym wdzięczna :)

CTO napewno jest też w Pruszczu Gdańskim. Na mieście ulica bodajże waląga...nieopodal Parku na Mickiewicza

Moja mama znalazła w zakupionej torebce parę złotych kolczyków takich cięzkich i 1 euro

a ja mam fajny lumpek pod nosem.
Praktycznie zawsze z czymś wychodzę a czasem jest tak dużo fajnych rzeczy że ciężko zdecydować.
Dostawy są we wtorki wtedy jest 28zł za kilo mega taniocha zważywszy że mają super ciuszki plus są też ciuchy wycenione ale to niewiele i nie jakies ceny kosmiczne codziennie cena niższza za wagę w sobotę jest ju,ż wszystko bodajże za 10 zł w ponieziałek każda rzecz za 1-2 lub 3zł.Ostatnio wyrwałam super płaszczyk na jesien zime dorothy perkins taki ala bombka za 3zł.
dla maluchów też można coś fajnego drapnąć

Lumpek jest w Gdyni na Warszawskiej blisko przy przystanku Witomińska

a w którym miejscu znajduje sie na Kosciuszki?

bardzo sensownie zapowiada się "lepiej się ubierz" na Starówce w Gdańsku przy Ogarnej
i klimat... czysto, wyprane, wyprasowane, ceny bardzo sensowne a do tego seksowna obsługa (tam sprzedaje młody świetny chłopak:) )
takie czasy sie porobiły:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz w rumi koło dworca w lumpku jest wszystko za 8 zł bo likwiduje się ten sklep. Kupiłam całą siate ciuchow jest sporo większych rzeczy

Ja kupuję tylko w lumpeksie La Botique na ul. Kościuszki. Przyjemna obsługa oraz bardzo dużo tanich rzeczy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem krytyki... jeśli komuś nie odpowiada lumpeks nie chce niech zostawi to dla siebie każdy ma prawo wyboru. Przykład moja siostra przyniosła wczoraj fajna koszule z levisa, która w sklepie LEVIS kosztuje 250zl a ona dała 25 zł a jest identyczna bo wcześniej kupiła sobie w tym sklepie. Jeżeli kogoś stać i chce kupować w sieciówkach czy też innych sklepach proszę bardzo niech jednak nie obraża innych. W lumpeksie można naprawdę ubrać się elegancko i z gustem i za niewielkie pieniądze. Dobra opcja dla zakupoholiczek.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostatnio kilka ładnych koszul (dla Męża) kupiłam w lumpku koło Dworca w Oliwie :] w soboty -50% na odzież z różowymi metkami. kilkanaście osób czekało przed wejściem jeszcze zanim otworzono sklep ;)

fajne zakupy (z moją Sis) porobiłyśmy też w lumpku na ul. Gdyńskiej na Żabiance - budynek koło przychodni, lokal koło studia fryzjerskiego "Tomash"

Kiedyś kupowałam we Wrzeszczu. Boczna uliczka jak idzie się Grunwaldzką w stronę Jantara.
Było to wieku temu, ceny w soboty kuszące, fajne ciuchy i miła obsługa. Niestety, później troszkę się zmieniło i przestałam chodzić.

Drugi na Morenie koło przychodni (budynek Carrefour Express). Też sporo nakupowałam, teraz bywam tam okazjonalnie. W poniedzialki za 5zł/sztuka, wt. 3zł/sztuka. Kiedyś chyba było więcej rzeczy do zdobycia. Oczywiście to rzecz gustu, nadal można wybrać super ciuszki. Jednak mam wrażenie, że kiedyś było ich więcej. A teraz raz tak, a raz tak. Jedyne co troszeczkę mnie przeraża to Panie, które coraz częściej mają jakieś takie złe humorki, dziwnie się patrzą na klientów. Myślałam, że może mi się wydaję, że może akurat zly dzień ale coraz częściej mierzenie, dziwne przyglądanie z zerowym uśmiechem, nadąsanie i troszkę przekupkowy klimat się robi. Oczywiście Panie są kulturalne do klientów. Jednak coraz częściej jakiś taki wrogi klimat, że aż strach coś do niektórych powiedzieć. Już parę razy był dzień "mierz-płać-spitalaj" - takie miałam wrażenie. Być może mylne jednak wszystko odbywało się chłodno i z obojętnością. Nie wiadomo czy odpowiedzieć uśmiechem na dziwne przyglądanie bo trudno stwierdzić co ma na celu wbity wzrok w klienta. Mimo wszystko nadal będę zaglądać bo liczę, że może trafiałam na zły dzień większości Pań:)

I jeszcze jeden ale byłam tam zaledwie 2x w tym 1x coś kupiłam.
To lumpeksik również na Morenie na przeciwko w/w. Znajduje się w byłym lokalu Zoo (obok Jubilera).
Odzież na wagę. W czwartki 18zł/kg (ale nie jestem pewna ani dnia ani ceny). Kupiłam tam wspaniałą tunikę na letnie dni, w rewelacyjnym stanie za 3 zł z groszami:P Pani tam sprzedająca jest przesympatyczna. Zresztą to chyba właścicielka (drobna blondyneczka). Zawsze uśmiechnięta, bez łachy można podejść i sprawdzić cenę. Pełna kulturka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

też go lubię ale w środę o 17:30 już połowa z tych 1zł ciuchów jest w siatkach a reszta jest szybko pakowana przez ekspedientki. Kiedyś nawet w łep prawie oberwałam ciuchem bo sobie ekspedientki przerzucały coś ze stołu na stół :/ totalna mafia.. jedna siedzi a nad nią 3 inne i wszystkie się gapią jak sempy na Ciebie gdy jest mało ludzi po 17:00
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...