Re: Najlepsze lumpeksy w Trójmieście?!
Kiedyś kupowałam we Wrzeszczu. Boczna uliczka jak idzie się Grunwaldzką w stronę Jantara.
Było to wieku temu, ceny w soboty kuszące, fajne ciuchy i miła obsługa. Niestety, później troszkę się zmieniło i przestałam chodzić.
Drugi na Morenie koło przychodni (budynek Carrefour Express). Też sporo nakupowałam, teraz bywam tam okazjonalnie. W poniedzialki za 5zł/sztuka, wt. 3zł/sztuka. Kiedyś chyba było więcej rzeczy do zdobycia. Oczywiście to rzecz gustu, nadal można wybrać super ciuszki. Jednak mam wrażenie, że kiedyś było ich więcej. A teraz raz tak, a raz tak. Jedyne co troszeczkę mnie przeraża to Panie, które coraz częściej mają jakieś takie złe humorki, dziwnie się patrzą na klientów. Myślałam, że może mi się wydaję, że może akurat zly dzień ale coraz częściej mierzenie, dziwne przyglądanie z zerowym uśmiechem, nadąsanie i troszkę przekupkowy klimat się robi. Oczywiście Panie są kulturalne do klientów. Jednak coraz częściej jakiś taki wrogi klimat, że aż strach coś do niektórych powiedzieć. Już parę razy był dzień "mierz-płać-spitalaj" - takie miałam wrażenie. Być może mylne jednak wszystko odbywało się chłodno i z obojętnością. Nie wiadomo czy odpowiedzieć uśmiechem na dziwne przyglądanie bo trudno stwierdzić co ma na celu wbity wzrok w klienta. Mimo wszystko nadal będę zaglądać bo liczę, że może trafiałam na zły dzień większości Pań:)
I jeszcze jeden ale byłam tam zaledwie 2x w tym 1x coś kupiłam.
To lumpeksik również na Morenie na przeciwko w/w. Znajduje się w byłym lokalu Zoo (obok Jubilera).
Odzież na wagę. W czwartki 18zł/kg (ale nie jestem pewna ani dnia ani ceny). Kupiłam tam wspaniałą tunikę na letnie dni, w rewelacyjnym stanie za 3 zł z groszami:P Pani tam sprzedająca jest przesympatyczna. Zresztą to chyba właścicielka (drobna blondyneczka). Zawsze uśmiechnięta, bez łachy można podejść i sprawdzić cenę. Pełna kulturka.
4
0