Napiszecie mi jakim trzeba być idiotą głosować na PO/PIS/SLD/PSL/RP?

Szczególnie jak się jest młodym i nie ma się posady rządowej, urzędniczej? Sabotaż? Emigracja i na koniec krzyżyk w wyborach? Ściągnijmy sobie do Polski miliony dżdżownic z Afryki? Bo nawet murzyni z najbardziej zapyziałej wioski omijają POlskę szeroki łukiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Napiszecie mi jakim trzeba być idiotą głosować na PO/PIS/SLD/PSL/RP?

Magia TV ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowiek inteligentny rozważa możliwości, które istnieją realnie. Jeżeli rozważa inne możliwości, oznacza to, że podlega urojeniom. W tym momencie pojawia się problem czy to są urojenia wywołane stanem wewnętrznym czy zewnętrznym. Jeżeli stanem wewnętrznym trzeba się leczyć. Jeżeli może to być wywolane stanem zewnętrznym, trzeba zbadać sytuację na zewnątrz, bo to może być Matrix przez kogoś zorganizowany, a to nie jest żadna nowość, skoro był film analizujący tę mozliwość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj pewna młoda osóbka, dalsza znajoma żegnała się, wyjeżdża do pracy do Berlina. Pytam, czy sobie dużo poprawi, spojrzała na mnie jak na czubka,
- odłożę min. 1000 E/m-c.
Pytam, czy ona nie z tych co to na obecny PO-stan głosowali a teraz daje susa do germańców, odrzekła z zawstydzona miną, że tak.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto głosuje na PiS ,głosuje również na PO,kto głosuje na PO,głosuje na PiS,kto głosuje na SLD lub PSL też głosuje na PO i PiS, Ci z SLD też przechodzą swobodnie do PO,Z PSL jest trochę inaczej,A to dlatego ,że PO,PiS i SLD to dawna PZPR,W PZPR zawsze były 3 frakcje chamy (mówiono o nich Natolińczycy);Żydy(nazywani Puławianami) i aparatczycy(mający w pupie wszelką ideologie i chcący po prostu mieć posady)Dziś zamiast frakcji PZPR mamy 3 partie SLD,PiS i PO (10 lat temu nazywały się SdRP ,AWS,i UW) natomiast PSL to dawne ZSL Dlatego między PO, PiS i SLD przechodzi się swobodnie Socjalizm trwa tylko pod inną nazwą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Taaak, wszystko jest tym i czym innym jednocześnie a białe jest czarne. Ciekawa politologia i socjologia kuchenna. Efekt wyrafinowanej propagandy tworzącej prostacki mish-mash dla naiwnych, żeby się do poważnej polityki nie mieszali, bo nadmiar konkurencji dla monopolisty jest szkodliwy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (10 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...