Nauka Jazdy Zbyszek

Kursy prawa jazdy

Gdynia, adm. Józefa Unruga 76

Zofia Plichta - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z panem Zbyszkiem i panem Jackiem, gdzyby nie oni to... Zofia Plichta Aga D - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła i najlepsi instruktorzy! Profesjonalne... Aga D Kacper - opinia (1) Instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu teoria i praktyka za pierwszym... Kacper
Marcin - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Polecam każdemu. Marcin Jola - opinia (1) Moc wrażeń. Niski ukłon dla instruktora Pana Mariusza,przedewszystkim za... Jola Żaneta - opinia (1) Polecam ! Jeśli myślicie nad kursem - to tylko nauka jazdy zbyszek... Żaneta Zuzia - opinia (1) Najlepsi instruktorzy, super atmosfera. Zuzia Sławomir - opinia (1) Niesamowita szkoła prawa jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Jacek i... Sławomir Anna - opinia (1) Niesamowita szkółka, Niesamowici Instruktorzy, Niesamowity klimat...... Anna Szymon Woroniecki - opinia (1) Atmosfera bardzo przyjemna zarówno na teorii jak i praktyce. Instruktorzy... Szymon Woroniecki Martyna - opinia (1) Polecam z całego serca! Po 7 latach przerwy od skończenia kursu (w innej... Martyna Jakub Piotrowski - opinia (1) Z całego swrca polecam! Dzięki przemiłym instruktorom których tutaj... Jakub Piotrowski Kamil - opinia (1) Świetna szkółka, super instruktorzy bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Kamil martyna - opinia (1) Najlepsza szkola jazdy!!! Polecam martyna Kinga - opinia (1) Bardzo polecam tę szkółkę!!! Od początku jeździłam z Panem Mateuszem i był to... Kinga Mateusz - opinia (1) Zdane za pierwszym razem! Pełen profesjonalizm! Pan Jurek jest najlepszym... Mateusz Aleksandra - opinia (1) Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, tłumaczą błędy do skutku. Elastyczność... Aleksandra Alek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę. Instruktorzy mają super podejście, nie ma problemów z... Alek Angelika - opinia (1) Bardzo polecam ta szkole. Było to moje 2 podejście do prawa jazdy i nie... Angelika Aleksandra - opinia (1) Polecam z całego serca Naukę Jazdy Zbyszek. Instruktorzy bardzo mili, ze... Aleksandra