Nie polecam.!!!Poziom nauczania niektórych przedmiotów jest bardzo wysoki.
Niestety są też takie dziedziny w których przydało by się jeszcze wiele poprawić. Nauczyciele bardzo dużo wymagają od uczniów. Jak w każdej szkole pedagodzy są ''dobrzy'' i ''źli'' niestety w tej szkole zdarzają się tacy nauczyciele którzy posuwają się nawet do krzyków i obrażania . Moje wspomnienia z tamtej szkoły są okropne. Nikomu nie życzę aby kiedykolwiek się w niej znalazł. Na początku byłem szczęśliwy że się tam dostałem niestety urok ten prysł po 2 miesiącach. Wyposażenie obiektu jest na dość wysokim poziomie na strychu znajduje się siłownia.Wygląd i czystość obiektu, szkoła jest sprzątana, ale do jej czystości mam wiele uwag m.in. skrzypiące podłogi , brak klamek w oknach , na strychu odpadający tynk.( stara częsć)Bezpieczeństwo jest na dobrym poziomie w szkole działa ochrona która sprawdza każdego kto wchodzi i wychodzi ze szkoły. Działa także monitoring. Ochrona zaś jest nieprzyjemna dla uczniów pamiętam incydent kiedy wcześniej skończyliśmy lekcje ponieważ nauczyciel zachorował. Niestety panowie ochroniarze nie chcieli wypuścić nas ze szkoły.Uczniowie palą w toaletach ale zdarzają się kontrole. Nie czułem sie tam bezpiecznie. NIE POLECAM !Ta szkoła to był zły