Zadowolona absolwentka z przed trzech lat. (1) Jedynkę skończyłam 3 lata temu (jestem po maturze i wybieram się na studia).... absolwentka01 może być, ale trzeba się uczyć (1) W tym roku kończę naukę w tej szkole. Mimo tego, że w podstawówce miałam... 3klasistka Gimnazjum nr 24 w Gdyni. Proszę o opinie! (3) Witam, Czy są jakieś nowsze informacje dotycząc tego gimnazjum? Chciałabym... Jolipi
Nie idźcie do tej szkoły! (2) Ciasne korytarze, mało toalet, 1000 uczniów w malutkim budynku, 8 lekcji... anonymous Nie jest żle (1) Do jedynki chodzę 5 miesięcy. Na początku byłam przerażona (że nie dam sobie... Uczennicaklasy1 To jest szkoła dla Was! (2) Na początku bałem się trochę, że progi Jedynki są dla mnie zbyt wysokie,... Patryk Nie składać papierów (1) Dostać się do jedynki nie jest tak łatwo. Wręcz przeciwnie. Jest wiele... filipsko23 Bez szans (1) Mam na imie pawel janczyk a ta szkola jest glupia GLUPIASZKOLA ale wy gadacie... (2) Chodzę do tej szkoły, już miesiąc i uważam, że jest super. Może to mało, ale... uczennica ;) Bardzo dobra szkoła (3) Poziom nauczania jest wysoka, mnóstwo różnych projektów dla ambitnych i... Asia Smutna prawda (4) Składając papiery do tej szkoły liczyłem na wysoki poziom nauczania. Nie... Adam Co sądzicie? (3) Niedługo wybieram się do gimnazjum. Mam na oku jedynkę, ale nie wiem do końca... TenKtóryChceIscDoJedynki GIMNAZJALISTKA (4) Więc ta, 1 to bardzo dobra szkoła.. Poziom MEGA wysoki i nauczyciele... sda Przereklamowana:/ (3) No cóż,ja tam uważam że ta szkoła jest beznadziejna.Nauczyciele słabi,źle... ucznnica 2 klast ZDECYDOWANIE ODRADZAM (3) Obecnie kończę 2 klase. Szkoła jest beznadziejna. W pierwsze moje dni nauki... krystian gimnazjum nr 1 (1) jestem szóstoklasistką byłam na dniu otwartym i bardzo mi się podobało. Z... Marta polecam (3) Dziwią mnie te wszystkie opinie co do tego gimnazjum. Szkoła jest szkołą... Kasia Szóstoklasistka - opinia (2) Jestem szóśtoklasistką i byłam na dni otwartych w szkole. Na pierwszy rzut... Szóstoklasistka absolwentka (2) Obecnie kończę trzyletnią naukę w jedynce, więc mogę śmiało powiedzieć co o... dfhds NIE TĘDY DROGA! ZDECYDOWANIE ODRADZAM SZKOŁĘ (3) Zdecydowane Nie! Jedni nauczyciele śpią na lekcjach, inni groża, że wezwą... absolwentka