Nie polecam !!!
Nie polecam tej firmy ze względu na fakt nieterminowego wykonania usługi remontowej oraz kiepskiej jakości jej wykonania. Co mam na myśli: prace remontowe miały zostać wykonane w ciągu 2tyg.(według właściciela firmy)- przedłużyły się do miesiąca , a w zasadzie trwały by jeszcze dłużej gdyby nie to, że wraz z innymi członkami rodziny zabraliśmy się za malowanie i poprawianie po "fachowcach". Dwóch fachowców, w tym jeden któremu ewidentnie było za ciężko (szybko się męczył i jednocześnie nudził pracą- jednego nie dokończył, brał się za coś innego...). W trakcie trwania remontu, właściciel firmy zabierał pracowników do innych prac (bo mieli nieskończone zlecenia, które wymagały słonecznej pogody). Tym samym u mnie w lokalu nikogo nie było lub zostawał jeden pracownik (ten zmęczony). Na koniec każdy, nawet najmniejszy drobiazg podliczono i słono za wszystko zapłaciłam(ciągle koszta wzrastały i było milion faktur do rozliczenia). Mnie i innym członkom rodziny jednak nikt nie zapłacił za malowanie oraz poprawianie po "fachowcach". Właścicielowi i pracownikom w ogóle nie było głupio, że ktoś za nich poprawiał i pracował... Jeżeli się zdecydujecie-spiszcie umowę z datą końca prac(db rada).