Nowe płyty na Pszennej

Ktoś się może orientuje jaki kawałek płytami wykładają? Od wczoraj kłada płyty od osiedla familijnego, cud by był gdyby doszli do Rolniczej....no ale wybory tuz tuż :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowe płyty na Pszennej

Będą łączyć z płytami przy Rolniczej oraz ułożą płyty na Miodowej zakupione przez mieszkańców.

I to jest dobra wiadomość :)

Płyty nie są zakupione przez mieszkańców tylko przez Siódme Niebo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Płyty na ul. Miodową są zakupione przez mieszkańców. Siódme Niebo nie dało na nie ani złotówki.

Płyty na Pszennej zaś o ile mi wiadomo zakupiło Siódme Niebo

Nie wiem czy widzieliście ale skonczyli kłaść płyty na pszennej i wyszło tak zę jest 20-30 metrowa przerwa......nie wiem siać się czy płakać....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I to akurat na wysokości placu zabaw, gdzie te płyty by się akurat najbardziej przydały (kurz wzbijający się przy każdym samochodzie).

Takie rzeczy tylko w Gminie Żukowo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo deweloper źle wyliczył ilość płyt. I te 2000 na które się z gminą dogadał to gmina ułożyła. A jak zabrakło i deweloper chce dokupić to gmina ma w nosie to. Teraz się na Miodową przenieśli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kochamy naszą gminę. Banda leśnych dziadków...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za to Ty jestes ekspertem!
My przynajmniej cos chcemy zmienic, a nie tylko narzekac jak tu zle.
A nie Tobie moze nie tak zle, bo KRUS, doplaty itd.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I bardzo dobrze ze jest przerwa kierowcy musza zwolnic. Zobaczycie co sie bedzie dzialo jak przerwy nie bedzie...rodzice beda sie bali wyjsc z dziecmi z placu zabaw. Mieszkam przy ulicy Pszennej i wiem co mowie- boimy sie jak dziecko wychodzi za plot. Nikt tutaj nie przestrzega przepisow, kierowcy jezdza z nadmierna predkoscia, nie wspominajac juz o samochodach sluzbowych czy budowlancach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

do 'Mieszkańca Miodowej'
Zdradzisz jaką cenę wynegocjowaliście za jedną płytę? Chciałbym namówić sąsiadów na podobną inwestycję na mojej ulicy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O ile pamiętam było 30 zł za 1 płytę. Nie wiem czy jakieś mocne negocjacje były, bo nie ja prowadziłem temat. Kilka miesięcy już czekamy na położenie, ale rzeczywiście jutro ma się to wreszcie wydarzyć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stop fajerwerkami. (4 odpowiedzi)

Co za d....e od miesiąca,codziennie popołudniu, wieczorem dają o sobie znacć, używając...

Nowa przychodnia - proszę o opinie (41 odpowiedzi)

Czy ktoś już był w nowej przychodni ? Jacy są lekarze ?

Taras z desek kompozytowych - (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...