Nowy listonosz

Słuchajcie, mam problem z nowym listonoszem.
Juz parę razy zdarzyło się, że polecone wrzuca mi do skrzynki.
Jak jestem w domu, to odbieram, bo zawsze dzwoni, ale jak mnie nie ma, to polecone lądują w skrzynce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy listonosz

chciałabym mieć takie problemy chyba lepiej niż by trzeba było dygać na pocztę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech współczuje, do mnie nie przychodzi a co gorsze nikt nie pisze. Każdego dnia to asao, pusta skrzynka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niekoniecznie lepiej. Wychodzi na to, że listonosz podpisuje za mnie odbiór.
Wole już się przelecieć na pocztę, ale mieć pewność, że wszystko do mnie dojdzie, a nie że po drodze każdy sobie może odebrać i pokwitować.

Dziś przyjechał do mnie o 19 :D
Wczoraj niby awizował przesyłkę, sprawdzałem na śledzeniu przesyłek na pocztex.pl,a awiza nawet nie dostałem...
Trochę przegięcie.
Wiadomo co się stało ze starym panem listonoszem?

Chory jest podobno

Oby szybko wrócił do zdrowia, Tyle lat rozwozi listy że się przyzwyczaiłem ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie jest chory nie mogl sie dogadac z ajentem placowki pocztyw koleczkowie
i cos mu tam zrobili pod gore.a gosc byl taki solidny moze stwozyc jakas liste poparcia by wrocil.na stanowisko ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

kilka miesięcy temu afere kręcono bo, listonosz coś tam, teraz inny coś tam. Rozwiązaniem byłaby obsługa przez firmę która, korespondencje pozostawia w sklepach warsztatach i krzakach. Zawsze to jakieś urozmaicenie bawić się w podchody.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aferę kręcono?
Uważasz, że to takie nic, że ktoś podrabia mój podpis?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też bym się wkurzyła że ktoś sam sobie za mnie podpisuje bo to jawne przegięcie

Wrócił nasz pan listonosz :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

To widac. Burdel ma w samochodzie i listy nie dochodza. A faktura za energie przyszla po terminie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

do mnie tez faktura za energie przyszla po terminie a listy ktore nie sa wyslane poleconym nie dochodza wogole. pan listonosz tylko potrafi sie nad soba uzalac jaki jest biedny i zapracowany. zamiast sie ciagle uzalac niech cala swoja energie wlozy w dostarczanie WSZYSTKICH listow do adresta, a nie wrzuca kiedy i gdzie chce. skandal
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A może Paula rusz głową i się zastanów co za bzdury piszesz. Listonosz doręcza te listy, które na pocztę w Szemudzie dotarły. Nie obarczaj go winą za niewłaściwą pracę sortowni czy całej Poczty Polskiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak oczywiście to wina całej poczty polskiej hahaha. To nie poczta polska ma burdel w samochodzie i to nie poczta polska wrzuca listy do skrzynek pod zły adres. No ile razy jeszcze można dostawać listy od sąsiadów bo listonosz nie potrafi wrzucić pod dobry adres?!!! Wiecznie problemy z listonosze faktury po terminie listy wrzucane pod zły adres wrzucanie awizo do skrzynki mimo że człowiek jest w domu i czeka na paczkę albo nie otrzymywanie listow mimo że były wysyłane juz kilka razy bo nie doszly ani razu no co tu się dzieje? !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Pompa ciepła rachunki (29 odpowiedzi)

Cześć - jakie macie rachunki za ogrzewanie pompą ciepła (bez PV) - dom ok. 250 m2 - przykładam...

Nawodnienie ogrodu - ciśnienie wody - Bojano (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś może podać jakie ciśnienie wody ma w kranie w ogródku? Czy jest szansa na 4...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...