OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

zdałem (1) zdałem,zdałem i zdałem za pierwszym razem.torturował mnie p.Robert :).powiem... kawasaki zx6r NAJLEPSZA NAUKA JAZDY ! ! ! (1) SUPER Lka kUBA Zdałem za pierwszym razem :) (1) Polecam wszystkim ten ośrodek!! Profesjonalne podejscie do sprawy i miła... Ciesielski Michał
:) (1) Dzięki wielkie panom instruktorom!!!!!!!! z OLIWKI oczywiscie:) fajna szkoła... marta zawiedzona... (2) Same kompetencje instruktorów to za mało... płaci się za pełną godzinę a... ... Rządzi (1) Jeździłem w 5 różnych ośrodkach z różnymi instruktorami, ale to właśnie w... Stanley B. SUPER!!!!!!!!! (2) Bardzo mi się podobało, i teoria i praktyka, jeździłam głównie z P. Jerzym i... Ala Goście są naprawdę dobrzy w tym co robią (1) Polecam wszystkim, atmosfera wręcz rodzinna. Można kawkę sobie zaparzyć - na... Mario. DZIĘKUJĘ!! (1) Zdałam za pierwszym razem kategoria B;) I to nie tylko ja ale i 2 osoby z... Magdalena Ł podziękowanie dla Pana Andrzeja K. (1) Dnia 08.04.2008 zdałam egzamin za PIERWSZYM RAZEM, a to przede wszystkim... Leokadia J. :))) (1) Egzamin na kat. B zdałam za pierwszym razem !!! Pan egzaminator spytał mnie o... Ola ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) UDAŁO MI SIE ZDAĆ ZA PIERWSYM RAZEM ALE To TYLKO DLA teGO ŻE MIAŁEM Z... ŁUKASZ Nowicki Ł. - opinia (1) Własnie dzisaj zdałem za 2 razem.Nauczanie super a jesli chodzi o... Nowicki Ł. Incognito - opinia (1) Świetna atmosfera w obiekcie jak i na jazdach. Instruktorzy uczą konkretnie i... Incognito Obydwie kategorie za 1 razem.... (1) czy trzeba cos jeszcze dodac? Wynik chyba mowi sam za siebie! Super... Sebastian Zdecydowanie jestem na taaak!!:) (1) Co prawda zdałam za 3 razem, ale jest naprawdę super! Polecam Pana Piotra... Magda S. Zdecydowanie polecam Oliwkę! (1) Kurs rozpoczęłam 5 grudnia 2007, zdałam za pierwszym podejściem 3 marca... Ewa Jakubowska Oliwka-godna polecenia szkoła (1) Właśnie zdałam egzamin-za drugim podejściem. Jeśli chodzi o Oliwkę to mogę... Aga Sz Pierwsze podejście... mówi samo za siebie... (1) Oliwka zdecydowanie daje możliwość zdania egzaminu za pierwszym podejściem.... Karol OŚRODEK GODNY POLECENIA (1) Sam fakt zdania egzaminu za drugim razem mówi sam za siebie!!!Mogło być za... Aleksandra