Adam K. - ocena (1) Mieszkanie sprzedane w ekspresowym tempie. Dziękuję w szczególności Pani... Adam K. Aneta - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i bez komplikacji. Jestem bardzo... Aneta Joanna i Romek - ocena (1) Korzystaliśmy z usług kilku pośredników i Pan Piotr wyróżnia się... Joanna i Romek
Zbigniew Orzechowski - ocena (2) Miałem przyjemność poznać Doradcę ds. nieruchomości Pana Macieja Szwałek.... Zbigniew Orzechowski Łukasz M - ocena (2) Wspaniała obsługa. Mieszkanie sprzedane w warunkach powyżej oczekiwań Łukasz M Maciej Niewiadomski - ocena (2) Miała i profesjonalna obsługa. Maciej Niewiadomski Karolina - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką Przybysz. Niesamowicie rzetelna i... Karolina Wojciech - ocena (2) Mateusz Richter to nie tylko agent nieruchomości jak każdy inny. To architekt... Wojciech Magda - ocena (2) Pełna opieka przy zakupie mieszkania. Zaangażowanie i pomoc w sytuacjach... Magda Paulina - ocena (2) Polecam współpracę ! Sprzedaż mieszkania z biurem Obrotni przebiegła bez... Paulina Marta - ocena (2) Polecam agencje Obrotni Nieruchomości, dzięki zaangażowaniu Pana Mirosława... Marta Michał - ocena (2) Cała transakcja począwszy od pierwszego spotkania, aż do podpisania aktu... Michał Magda - ocena (2) Polecam !! Dzięki pomocy i zaangażowaniu pana Mateusza sprzedaż mieszkania... Magda Michał - ocena (2) Współpraca z Panem Piotrem była bardzo udana. Wiedza Pana Piotra,... Michał Marta - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z Panią Moniką Przybysz. Zależało mi na pilnej... Marta Joanna - ocena (2) Pełna satysfakcja z działania Obrotnych, pana Piotra w szczególności.... Joanna Alicja Neumann- Kurzela - ocena (1) Świetny kontakt, fantastyczni agenci chętni do pracy, pełni pomysłów i... Alicja Neumann- Kurzela Marcin - ocena (1) Polecam wszystkim zainteresowanym agencję Obrotni Nieruchomości za... Marcin Artur Gralik - ocena (2) Współpraca z Panią Moniką Przybysz przebiegła idealnie. Wszystko udało się... Artur Gralik Hania Krystyna - ocena (2) Współpraca z firmą "Obrotni" na medal, rzeczowy pośredni Pan Maciej... Hania Krystyna