Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Panem Damianem Rusnakiem z Obrotni Nieruchomości.... Krzysztof Marlena Andrearczyk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Aleksandrą Czapiewską , pełen... Marlena Andrearczyk okrzy63@interia.pl - ocena (1) Bardzo szybko, sprawnie a przede wszystkim profesjonalnie przeprowadzona... okrzy63@interia.pl
Catherine Szczecińska - ocena (1) Miałam ogromną przyjemność przy zakupie mieszkania w Gdyni, być klientem... Catherine Szczecińska Paweł - ocena (1) Było super ! Polecam kazdemu. Paweł Dariusz Marchewka - ocena (1) Bardzo polecam:) Profesjonalna, kompleksowa obsluga.Pani Ola przemiła.Zajela... Dariusz Marchewka Damian - ocena (1) Polecam biuro Obrotni Nieruchomości. Doradzili mi co zrobić w mojej sytuacji... Damian Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Mirosława Sadowskiego. Sprzedaż... Karolina Patryk - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Obrotni Nieruchomości. Sprzedaż mojego... Patryk Tomasz - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszej maklerce Pani Aleksandrze... Tomasz Malgorzata Masłowska - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszej maklerce Pani Aleksandrze za... Malgorzata Masłowska Mariusz Masłowski - ocena (1) Z przyjemnością polecamy naszą maklerkę Panią Aleksandrę! Sprzedaż mieszkania... Mariusz Masłowski Katarzyna - ocena (1) Polecam wszystkim Panią Aleksandrę z Obrotnych, jako pośredniczkę sprzedaży.... Katarzyna Krzysztof Bajdor - ocena (1) Rewelacyjna współpraca. Szczególne podziękowania dla Pani Patrycji Brandt,... Krzysztof Bajdor Mariusz - ocena (1) Współpraca z Panią Patrycją Brandt przebiega bezproblemowo i bardzo sprawnie.... Mariusz Paulina - ocena (1) Wszystko odbyło się szybko i bez żadnych problemów. Pani Ola była z nami od... Paulina Mariusz Zacharowski - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z Agencją Obrotni Nieruchomości. W sprzedaży mojego... Mariusz Zacharowski PF - ocena (1) Sprawna organizacja transakcji PF Joanna - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z panią Aleksandrą Nowak przy zakupie... Joanna Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi super człowiek z bardzo dużą wiedzą... Paulina