Kamila Betscher-Kwiatkowska - ocena (1) Pani Monika to bardzo kompetentna osoba. Załatwia sprawy fachowo i... Kamila Betscher-Kwiatkowska Robert R. - ocena (1) Chciałbym podzielić się moją opinią na temat współpracy z Mateuszem Richter... Robert R. zhenxiang ma - ocena (1) Working with Damian Rusnak was a pleasure from start to finish! He was... zhenxiang ma
Alicja Czupajło - ocena (2) Pełen profesjonalizm, pomoc od A do Z ze wszystkimi formalnościami.... Alicja Czupajło Paulina - ocena (2) Współpraca z Panem Maciejem przebiegła skutecznie. Polecam! Paulina Marlena Klementowicz - ocena (2) Polecam serdecznie usługi Obrotni Nieruchomości. W szczególności polecam... Marlena Klementowicz Marcin - ocena (2) Ostatnio sfinalizowałem transakcję we współpracy z agencją Obrotni... Marcin D. Sobczak - ocena (2) Ciężko mi wyobrazić sobie bardziej pomocnego, profesjonalnego i kompetentnego... D. Sobczak Zofia Jakóbczak - ocena (2) Korzystałam z usług Obrotnych i pozostaję pod wrażeniem profesjonalizmu,... Zofia Jakóbczak Wanessa - ocena (1) Super współpraca z Panem Damianem, pełen profesjonalizm :) Wanessa janusz mus - ocena (1) Profesjonalnie, Miło, Sympatycznie, Sprawnie. Polecam !!! janusz mus Piotr - ocena (1) Pan Mirosław sprawnie sprzedał mieszkanie moich kuzynów w Gdyni. Byłem pod... Piotr Kacper Karlecki - ocena (1) Bardzo polecam sprzedaż nieruchomości z firmą Obrotni Nieruchomości.... Kacper Karlecki Marta - ocena (1) Z Panem Mirosławem Sadowskim poznaliśmy się przez przypadek podczas rozmowy... Marta J.K. - ocena (1) Przez biuro Obrotni Nieruchomości kupiłem mieszkanie w Oliwie. Ofertę... J.K. Daria - ocena (1) Z wielką przyjemnością mogę polecić współpracę z panem Maciejem. Był to... Daria Aleksandra S. - ocena (1) Z pomocą Pana Mateusza Richtera na początku kwietnia udało mi się kupić... Aleksandra S. Krystyna Kulesza - ocena (1) Biuro "Obrotni Nieruchomości" oraz moja współpraca z doradcą, Panem... Krystyna Kulesza darek - ocena (1) Dziękuję za pomoc w realizacji transakcji zakupu nieruchomości Panu... darek Dorota - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z agentem, pelne zaangażowanie i wysoka skutecznosc,... Dorota