Marcin - ocena (1) Polecam, naprawdę profesjonalne podejście. Pan Damian Rusnak bardzo... Marcin Karolina - ocena (1) Bardzo mila obsługa polecam Mirosława Sadowskiego Karolina Konrad - ocena (1) Polecam p. Monikę Przybysz. To co najważniejsze, dla mnie czyli dla... Konrad
Dawid O - ocena (1) Zdecydowanie polecam biuro nieruchomości Obrotni, a w szczególności Pana... Dawid O Dariusz Klimowicz - ocena (1) Dziękuję Panu Damianowi za bardzo rzetelną i życzliwą pomoc w czasie całego... Dariusz Klimowicz A. Śleszyńska - ocena (1) Polecam, super kontakt i pomoc w zakresie obsługi klienta A. Śleszyńska Agnieszka - ocena (1) Polecam, super kontakt z klientem :) Agnieszka Krystyna Wlodarczyk - ocena (1) Agencja na szóstkę. Super obsługa. Szczególnie polecam Pania Monikę Przybysz,... Krystyna Wlodarczyk Ewa - ocena (1) Bardzo polecam Biuro Obrotni a w szczegółnosci Pana Szymona Pięta. Pan Szymon... Ewa Agnieszka i Gracjan - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie polecić agencję Obrotni Nieruchomości a w... Agnieszka i Gracjan Anna - ocena (1) Bardzo polecam! Pani Monika była niesamowicie pomocna w całym procesie... Anna Henryka - ocena (1) Z usług obrotni nieruchomości oceniam dobrze za profesjonalizm i miła obsługę Henryka Lidia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy bardzo szybka sprzedaż sami... Lidia Barbara Marciniak - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z przemiłą Panią Moniką Przybysz,... Barbara Marciniak Agnieszka - ocena (1) Współpraca z Panem Szymonem Piętą wzorowa. Bardzo fachowo zajął się... Agnieszka PauC - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Macieja Szwałka. Bardzo konkretny, profesjonalny i... PauC A.Szewczak - ocena (1) Serdecznie polecam, szczególnie Pana Macieja. Ogrom wiedzy i zaangażowanie.... A.Szewczak Małgorzata - ocena (1) Szczerze polecam agencję Obrotni Nieruchomości! Mieliśmy przyjemność... Małgorzata Kamila Betscher-Kwiatkowska - ocena (1) Pani Monika to bardzo kompetentna osoba. Załatwia sprawy fachowo i... Kamila Betscher-Kwiatkowska Robert R. - ocena (1) Chciałbym podzielić się moją opinią na temat współpracy z Mateuszem Richter... Robert R.