Agnieszka Sobkowiak - ocena (1) Profesjonalizm, świetny kontakt, zrozumienie potrzeb, wsparcie w... Agnieszka Sobkowiak Zbigniew - ocena (1) Wraz ze swoją małżonką z pełnym przekonaniem pragnę wyrazić najwyższe uznanie... Zbigniew Sylwia - ocena (1) Sprzedaż domu z pomocą Obrotni Nieruchomości, którą prowadził Pan Mirosław... Sylwia
Jacek - ocena (1) Profesjonalnie, bezpiecznie sprawnie i skutecznie. Jacek Stanisław - ocena (1) Sprzedaż mieszkania trwała 2,5 miesiąca. Pani Patrycja Brand była bardzo... Stanisław Martyna - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Patrycję Brandt. Już od... Martyna Piotr Matuszewicz - ocena (1) Obsługa przy zakupie mieszkania w Gdyni, począwszy od pierwszej telefonicznej... Piotr Matuszewicz Aleksandra - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Maciejem Niewiadomskim. Kulturalny,... Aleksandra Daniel - ocena (1) Miałem przyjemność być reprezentowany przez Panią Patrycje Brandt. Już od... Daniel Jerzy - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Szymonem Piętą przy sprzedaży... Jerzy Marcin Radowiecki - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi - Pan Szymon jest super - wzorcowy agent... Marcin Radowiecki Zadowolony Klient - ocena (1) Serdecznie dziękuję agentowi nieruchomości Maciejowi Szwałkowi z Obrotni... Zadowolony Klient Michalina M. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Dom sprzedany w 2 miesiące, współpraca z Panem Maciejem... Michalina M. Dmitrij - ocena (1) Serdecznie dziękuję i bardzo polecam współpracę z Panem Mirosławem Sadowskim.... Dmitrij J.F. - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Obrotnymi oraz z Panem Szymonem Piętą! Dla... J.F. Alicja Lopatenko - ocena (1) Mogę tylko dalej polecić. Pracownik biura Macej Szwałek jest bardzo... Alicja Lopatenko Olga - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z panem Maciejem, idealnie pokierował transakcją. Olga Wioleta - ocena (1) Serdecznie dziękuję i bardzo polecam współpracę z panem Maciejem... Wioleta Wiktoria - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panem Maciejem przy zakupie mojego nowego... Wiktoria Jadwiga Pokorzynska - ocena (1) Uważam, że p. Maciej wzorowo pełni swoje obowiązki. Jest super Jadwiga Pokorzynska