Karolina - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką Przybysz. Niesamowicie rzetelna i... Karolina Wojciech - ocena (2) Mateusz Richter to nie tylko agent nieruchomości jak każdy inny. To architekt... Wojciech Magda - ocena (2) Pełna opieka przy zakupie mieszkania. Zaangażowanie i pomoc w sytuacjach... Magda
Paulina - ocena (2) Polecam współpracę ! Sprzedaż mieszkania z biurem Obrotni przebiegła bez... Paulina Marta - ocena (2) Polecam agencje Obrotni Nieruchomości, dzięki zaangażowaniu Pana Mirosława... Marta Michał - ocena (2) Cała transakcja począwszy od pierwszego spotkania, aż do podpisania aktu... Michał Magda - ocena (2) Polecam !! Dzięki pomocy i zaangażowaniu pana Mateusza sprzedaż mieszkania... Magda Michał - ocena (2) Współpraca z Panem Piotrem była bardzo udana. Wiedza Pana Piotra,... Michał Marta - ocena (2) Gorąco polecam współpracę z Panią Moniką Przybysz. Zależało mi na pilnej... Marta Joanna - ocena (2) Pełna satysfakcja z działania Obrotnych, pana Piotra w szczególności.... Joanna Alicja Neumann- Kurzela - ocena (1) Świetny kontakt, fantastyczni agenci chętni do pracy, pełni pomysłów i... Alicja Neumann- Kurzela Marcin - ocena (1) Polecam wszystkim zainteresowanym agencję Obrotni Nieruchomości za... Marcin Artur Gralik - ocena (2) Współpraca z Panią Moniką Przybysz przebiegła idealnie. Wszystko udało się... Artur Gralik Hania Krystyna - ocena (2) Współpraca z firmą "Obrotni" na medal, rzeczowy pośredni Pan Maciej... Hania Krystyna Elżbieta Rabel - ocena (2) Współpraca z Panią Moniką Przybysz jest lepsza niż rewelacyjna. To osoba... Elżbieta Rabel Agnieszka Filipczyk - ocena (2) Bardzo polecam sprzedaz nieruchomosci z firma Obrotni Nieruchomosci a w... Agnieszka Filipczyk Jolanta - ocena (2) Szczerze polecam agencje nieruchomości. Rzadko spotykana jest taka uczciwość... Jolanta Karolina - ocena (1) Polecam Panią Monikę Przybysz ️. Bardzo mi pomogła w znalezieniu mieszkania,... Karolina Jolanta - opinia (2) Obrotni Nieruchomości Postanowiłam sprawdzić jacy są obrotni.Mój dom sprzedał... Jolanta Zofia Włodarczak - opinia (2) Miałam przyjemność współpracy z Panią Moniką Przybysz. Dbałość o klienta,... Zofia Włodarczak