Marta C. - ocena (1) Gorąco polecamy współpracę z Panem Maciejem. Jest zaangażowanym i skutecznym... Marta C. Daria SP - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Firmę Obrotni ! Mieliśmy ogromną przyjemność... Daria SP Ania - ocena (1) Z wielką przyjemnością możemy przyznać, że jesteśmy tymi szczęściarzami,... Ania
Paweł - ocena (2) Bardzo polecam współprace z Panią Moniką . Udało się jej sprzedać mieszkanie... Paweł Marcelina - ocena (1) Dzięki Obrotni Nieruchomości nabyliśmy nasze wymarzone mieszkanie. Cała... Marcelina Ania - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Damianem Kiełbasińskim. Pełen profesjonalizm,... Ania Dawid Zabrocki - ocena (1) Naprawdę duże zaangażowanie w całym procesie zakupu nieruchomości, wszystko... Dawid Zabrocki Tomasz Szymankiewicz - ocena (1) Solidna i fachowa firma. Tomasz Szymankiewicz Jacek - ocena (1) W ogromnym zalewie miernych agentów nieruchomości pan Maciek Szwałek zrobił... Jacek Tomasz - ocena (2) Dzień dobry Pan Mirek wykazał się profesjonalizmem i dzięki jego... Tomasz joanna - ocena (1) ta nazwa mówi sama za siebie - firma , której naprawdę na kliencie albo... joanna Joanna - ocena (1) Ta nazwa mówi sama za siebie - naprawdę firma która zaopiekuje się klientem... Joanna Adam K. - ocena (1) Mieszkanie sprzedane w ekspresowym tempie. Dziękuję w szczególności Pani... Adam K. Aneta - ocena (1) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i bez komplikacji. Jestem bardzo... Aneta Joanna i Romek - ocena (1) Korzystaliśmy z usług kilku pośredników i Pan Piotr wyróżnia się... Joanna i Romek Zbigniew Orzechowski - ocena (2) Miałem przyjemność poznać Doradcę ds. nieruchomości Pana Macieja Szwałek.... Zbigniew Orzechowski Łukasz M - ocena (2) Wspaniała obsługa. Mieszkanie sprzedane w warunkach powyżej oczekiwań Łukasz M Maciej Niewiadomski - ocena (2) Miała i profesjonalna obsługa. Maciej Niewiadomski Karolina - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z Panią Moniką Przybysz. Niesamowicie rzetelna i... Karolina Wojciech - ocena (2) Mateusz Richter to nie tylko agent nieruchomości jak każdy inny. To architekt... Wojciech