Emil - opinia (2) Panu Mateuszowi udało się znaleźć kupca w niecałe 3 miesiące, do tego za... Emil Joanna - opinia (2) Polecam współpracę z Biurem Nieruchomości Obrotni przy zakupie mieszkania w... Joanna Małgorzata Moszyńska - opinia (2) Przedstawiciel Agencji - Pan Mateusz Richter - pełen profesjonalizm usługi, a... Małgorzata Moszyńska
Sebastian - opinia (2) Kolejny już raz korzystam z usług agencji Obrotni Nieruchomości i jak zwykle... Sebastian Monika - opinia (2) Jeśli działać na rynku nieruchomości to tylko z p. Damianem Rusnakiem.... Monika Agnieszka - opinia (2) Kompleksowa i terminowa usługa. Bardzo rzetelnie prowadzona sprawa od A-Z.... Agnieszka Paweł - opinia (2) Bardzo polecam! Współpraca z Panem Maciejem jest na najwyższym poziomie.... Paweł Dorota - opinia (1) Miałam ogromną przyjemność podpisać umowę na sprzedaż mieszkania z agencją... Dorota Dariusz K. - opinia (2) Transakcja prowadzona przez p. Mateusza Richtera. Sprawnie, szybko i na... Dariusz K. Justyna - opinia (2) Doradca ds. nieruchomości Damian Rusnak - profesjonalne podejście,znajomość... Justyna Robert D. - opinia (2) Pan Damian - pełny profesjonalizm. Polecam z całego serca. Doskonale rozumie... Robert D. Konrad M - opinia (2) Bardzo miła i rzetelna współpraca z Panem Damianem. Wszystko załatwione... Konrad M Michał - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Damianem Rusnakiem. Transakcję zakupu... Michał Joanna - opinia (2) Polecam P.Macieja Niewiadomskiego z Obrotni Nieruchomości,który znalazł mi... Joanna Tomek - opinia (2) Polecam współprace z biurem Obrotni, pełen profesjonalizm i ukierunkowanie na... Tomek Adam - opinia (2) Nie wiem czego więcej oczekiwać. Jest świetny kontakt, jest konkretny plan,... Adam Sebastian - opinia (2) W sprzedazy mieszkania pomagal mi Pan Maciej, ktory jest naprawde... Sebastian Przemysław - opinia (2) Pełna satysfakcja i bezpieczeństwo transakcji. Jako sprzedający mieszkanie... Przemysław Andrzej - opinia (1) Polecam Biuro Nieruchomości obrotni. Miałem przyjemność być klientem Pana... Andrzej Marzanna Bartnicka - opinia (2) Z przyjemnością polecam wszystkim osobom,chcących skorzystać z usług w... Marzanna Bartnicka