Alicja Krüsch - opinia (2) Gorąco polecam firmę Obrotni Nieruchomości, a zwłaszcza Pana Mateusza... Alicja Krüsch Magda - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z biurem nieruchomości Obrotni. Miałam... Magda Gosia i Bartek - opinia (2) Rzadko kiedy zdarza się, że ze świadczonej przez kogoś usługi jesteśmy w 100... Gosia i Bartek
Łukasz - opinia (2) Sprzedaż mieszkania z Panem Maciejem bezproblemowa, nie ma tematu którego nie... Łukasz Sylwia Król - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam firmę Obrotni Nieruchomości, a w szczególności Pana... Sylwia Król Asia G. - opinia (2) Polecam Firmę Obrotni Nieruchomości w 100% w szczególności Pana Kacpra,od... Asia G. Piotr L. - opinia (2) Z całego serca polecam współpracę z Obrotnymi! Pomogli nam w szybki sposób... Piotr L. Misiek - opinia (2) Polecam współpracę z firmą Obrotni. Podczas sprzedaży mieszkania miałem... Misiek Ela - opinia (1) Polecamy każdemu, kto planuje zmienić coś w swoim życiu. Szczególnie Pana... Ela Robert - opinia (1) Najlepsi Agenci w Trójmieście! Powierzyliśmy im sprzedaż mieszkania w Oliwie,... Robert Daria - opinia (1) Polecam w 100% Za zaangażowanie, za profesjonalizm i indywidualne podejście... Daria Szymon - opinia (2) Miałem okazję sprzedawać mieszkanie i korzystając z pomocy Pana mateusza... Szymon Eddie - opinia (1) Damian helped me with the whole process of buying an apartment in Poland.... Eddie Karolina Pałubicka - opinia (2) Witam Serdecznie. Chciałabym z tego miejsca polecić tą Firmę. Wysoka kultura... Karolina Pałubicka Barbara - opinia (2) Profesjonalne solidne podejście do klienta polecam Barbara Karolina - opinia (2) Zdecydowanie Polecam Firmę oraz Agenta Damiana który stanął na wysokości... Karolina Wojciech Bielański - opinia (2) Dziękuję za profesjonalne przedstawienie ofert jak również obsługę przed i po... Wojciech Bielański Weronika - opinia (2) Bezproblemowa i przyjemna współpraca, kupno mieszkania przebiegło... Weronika Alicja Żylińska - opinia (2) Współpraca z "Obrotni Nieruchomości "oraz p.Kacprem Sadowskim na najwyższym... Alicja Żylińska Ania - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pana Damian Rusnaka z Obrotni... Ania