Iwona - opinia (2) Bardzo polecam skorzystanie z usług biura nieruchomości Obrotni.Jako osoba... Iwona Marzena - opinia (1) Po zakupie mieszkania mogę stwierdzić, iż Agencja obrotni nieruchomości... Marzena Julia - opinia (2) Serdecznie dziękujemy Panu Maciejowi Niewiadomskiemu za bardzo dobrą... Julia
Norbert - opinia (2) Super współpraca, naprawdę polecam agenta - Damian Rusnak, z nim miałem... Norbert Dawid - opinia (2) Serdecznie Polecam współpracę z Obrotnymi, szczególnie z Panem Wojtkiem -... Dawid Marysia - opinia (2) Polecam biuro nieruchomości Obrotni, a w szczególności współpracę z Panem... Marysia Mariusz - opinia (2) Polecam współpracę z biurem Obrotni, sprawnie i bezpiecznie przeprowadzona... Mariusz Karol - opinia (2) Super agencja, pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Karol Maciej Laniewski - opinia (2) Sprzedaż nieruchomości wiąże się z wieloma obawami. Dzięki profesjonalizmowi,... Maciej Laniewski Adam Mroczkowski - opinia (2) Pelen profesjonalizm! Polecam w 100 %. Adam Mroczkowski Stella - opinia (2) Kontakt z Biurem Obrotni był bardzo profesjonalny. Agent Pan Maciej... Stella Michal - opinia (2) Ludzie znający się na swojej pracy.zawsze pomogą i doradza.ja osobiście nie... Michal Karolina Wojciechowska - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam usługi biura Obrotni Nieruchomości. Fachowa i... Karolina Wojciechowska Ulubieni klienci - opinia (2) Doświadczenie, przyjazna aparycja, rzeczowe podejście do sprawy i spełnianie... Ulubieni klienci Darek - opinia (2) Kacper to prawdziwy 007 wśród agentów nieruchomosci. Zdecydowanie polecam... Darek Jacek i Grażyna Kedziorska - opinia (2) Polecam wszystkim te firmę w szczególności Pana Damiana Rusniaka który był... Jacek i Grażyna Kedziorska ANNA - opinia (2) Witam.Goraco polecam firmę Obrotni Nieruchomości.Polecam pana Piotra... ANNA Anna - opinia (2) Witam.Polecam firmę Obrotni Nieruchomosci a zwłaszcza Pana Piotra... Anna PiotrW - opinia (2) Chciałbym złożyć najserdeczniejsze podziękowania panu Krzysztofowi z Biura... PiotrW Danuta z mężem - opinia (2) Bardzo byliśmy zadowoleni z pracy Pana Mirosława.Szybko i sprawnie... Danuta z mężem