Łukasz - opinia (2) Początkowo mieliśmy z żoną pewne obawy co do podjęcia współpracy, ale z... Łukasz Łukasz - opinia (1) Fantastyczna, miła, profesjonalna obsługa, wszystko dopięte na ostatni guzik!... Łukasz Bartek - opinia (1) Serdecznie polecamy współpracę z biurem Obrotni Nieruchomości... Bartek
Katarzyna - opinia (2) Skontaktowaliśmy się z biurem celem obejrzenia jednego z mieszkań. Pan Maciej... Katarzyna Magdalena M. - opinia (2) Pan Damian Rosnak od poczatku naszej wspolpracy wykazywal ogromne... Magdalena M. Patryk - opinia (2) Polecam współpracę z Panem Maciejem. Transakcja przebiegła pomyślnie, a Pan... Patryk Andrzej - opinia (2) Mieliśmy przyjemność współpracy z Panem Arkadiuszem Kręskim. Nasza... Andrzej Stefan Pituch - opinia (2) Bardzo udana współpraca - przede wszystkim świetne doradztwo i... Stefan Pituch Alicja Turska, teresa Tomaszewska-Paradowska - opinia (2) Wszystkim chcącym kupić lub sprzedać nieruchomość rekomenduję firmę obrotni.... Alicja Turska, teresa Tomaszewsk Waldemar - opinia (2) Osoba bardzo dobrze przygotowana merytorycznie, świetnie orientująca się w... Waldemar Rafał - opinia (1) Profesionalna obsługa polecam wszystkim Rafał ola - opinia (2) Bardzo profesjonalne biuro, polecam. Współpraca z panem Mirosławem Sadowskim... ola Łukasz - opinia (2) Polecam współpracę z Panem Mirosławem. Udało się sprzedać nieruchomość mimo... Łukasz Arkadiusz J. - opinia (2) Polecam Pana Macieja z biura Obrotni Nieruchomości za profesjonalne podejście... Arkadiusz J. Malwina - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Biurem Obrotni Nieruchomości. Miałam... Malwina Damian - opinia (2) Współpracę nawiązaliśmy całkiem przypadkowo, postanowiłem wysłać wiadomość z... Damian Krystian Walczak - opinia (2) Serdecznie polecam firmę Obrotni! Pan Mirosław Sadowski był bardzo pomocny... Krystian Walczak arkadiusz - opinia (2) Firma godna polecenia. pan Mirosław Sadowski to profesjonalna osoba warta... arkadiusz Michał - opinia (2) Profesjonalne, a co najważniejsze kompleksowe podejście do obsługi całej... Michał Tadeusz Szulc - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Transakcja sprzedaży przebiegła bardzo szybko i... Tadeusz Szulc