Radosław R - opinia (2) Profesjonalny pośrednik. Duże zaangażowanie. Dobry kontakt i indywidualne... Radosław R Marcin M. - opinia (2) Z czystym sumieniem polecam biuro nieruchomości Obrotni.com oraz agenta... Marcin M. Ewa - opinia (2) Dziękuję Panu Mirkowi Sadowskiemu za pomoc w sprzedaży mojego mieszkania.... Ewa
Konrad Jorg - opinia (2) Profesjonalne przygotowanie oferty(zdjęcia,opis mieszkania). Mieszkam od 35... Konrad Jorg Aleksandra - opinia (2) Pan Maciej Niewiadomski wykazał się ogromnym ciepłem, zrozumieniem,... Aleksandra Beata - opinia (1) Serdecznie polecam, współpraca z panem Wojtkiem to czysta przyjemność.... Beata Adam - opinia (2) Bardzo polecam firmę Obrotni Nieruchomości, pełen profesjonalizm. Adam Piotr - opinia (2) Konkretnie, grzecznie, cierpliwie,wszystko ok! Piotr Michał Paulina - opinia (2) Wojtka polecamy z całego serca. Rzetelny i profesjonalny Człowiek na... Michał Paulina Łukasz - opinia (2) Bardzo polecam, transakcja przeszła błyskawicznie Łukasz Agnieszka - opinia (2) Korzystałam z usług Pana Wojtka kilkukrotnie i wszystkie transakcje na... Agnieszka Paulina - opinia (2) Sprzedaż mojego mieszkania przebiegła szybko i bez jakichkolwiek... Paulina Jerzy - opinia (2) solidna firma bezpieczna odpowiedzialna Jerzy Maciej S. - opinia (2) Polecam z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm i kreatywne podejście do... Maciej S. Damian - opinia (2) Polecam za fachowe i profesjonalne podejście w zakresie nieruchomości. Miałem... Damian Róża z Gdańska - opinia (2) Polecam wszystkim którzy mają zamiar sprzedać nieruchomość ,agencję... Róża z Gdańska piotr - opinia (2) Chciałbym bardzo podziękować Panu Wojciechowi za pomoc w sprzedaży domu,... piotr Magdalena - opinia (2) Profesjonalny kontakt, merytoryczne doradztwo w zakresie nieruchomości,... Magdalena