Dorota - opinia (1) Serdecznie dziękuję za profesjonalną, rzetelną i życzliwą obsługę. Pan Piotr... Dorota Anna - opinia (2) Super współpraca, pan Damian bardzo pomocny. Anna Anna - opinia (2) Witam.Gorąco polecam Pana Piotra... Anna
AB - opinia (2) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Obrotni. Naszym agentem był pan... AB Renata - opinia (2) Miła, szybka i profesjonalna firma ,sprzedaż mieszkania od momentu... Renata Magda - opinia (2) O takie biuro właśnie chodzi ! Rzetelność i profesjonalizm. W szczególności... Magda Elżbieta i Krzysztof - opinia (2) Właśnie dzisiaj dzięki pracy i pomocy P. Macieja Niewiadomskiego sprzedaliśmy... Elżbieta i Krzysztof Daniel - opinia (2) Miałem przyjemność korzystać z Państwa firmy jako osoba kupująca. Pan... Daniel Marta Kaczmarczyk - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z Biurem Nieruchomości Obrotni. Korzystaliśmy z ich... Marta Kaczmarczyk Ewa i Leszek - opinia (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości obrotni korzystałam z usług zakupu... Ewa i Leszek Szymanska - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z Panek Kacprem. To bardzo dobry sprzedawca. Dzięki... Szymanska Romek - opinia (2) Niedawno nawiązałem współpracę z Biurem Obrotni Nieruchomości przy sprzedaży... Romek Marek - opinia (2) Współpracowałam z paroma pośrednikami w swoim życiu i jedynym, do którego... Marek Ewa - opinia (2) Doskonała , bezpieczna i skuteczna Agencja Polecam Ewa Katarzyna Krzeszewska - opinia (2) Polecam szczególnie Pana Piotra Stasiowskiego. Bardzo sprawnie przeprowadził... Katarzyna Krzeszewska Kasia i Leszek - opinia (2) Gorąco polecam pośrednictwo Obrotni Nieruchomości. Mieliśmy przyjemność z... Kasia i Leszek Karol - opinia (2) Współpraca z Panem Krzysztofem rewelacyjna. Potwierdzam pełen profesjonalizm,... Karol Maria Gore - opinia (2) Bardzo miła ,profesjonalna obsługa Polecam !!! Maria Gore Jakob Jaeger - opinia (2) I wholeheartedly recommend Obrotni Nieruchomosci, and especially real estate... Jakob Jaeger katarzyna d - opinia (2) Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Mirosławem Sadowskim. Od początku do... katarzyna d