Piotr G - opinia (2) Firma obrotni wykazała się dużym profesjonalizmem; klient został znaleziony... Piotr G Adam K. - opinia (2) Polecam Pana Macieja Niewiadomskiego . Profesjonalnie i do rzeczy ,... Adam K. Anna - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i duże zaangażowanie w... Anna
Jakub - opinia (2) Profesjonalnie przeprowadzana transakcja. Dziękuję za wsparcie i opiekę nad... Jakub K.W. - opinia (2) Biuro zapewnia profesjonalną i kompleksową obsługę, transakcja przebiegła... K.W. Czesława - opinia (2) Nieoceniona pomoc i wsparcie Pana Mirosława przy sprzedaży na każdej jej... Czesława Alicja Szymańska - opinia (2) Polecam serdecznie korzystanie z ofert firmy Obrotni Nieruchomości.Nie... Alicja Szymańska Jolanta Jałocha - opinia (2) Obrotni Nieruchomości to bardzo profesjonalna firma. Korzystałam z usług,... Jolanta Jałocha Joanna - opinia (2) Polecam biuro Obrotni. Sprzedaż mieszkania z pomocą Pana Macieja... Joanna Iwona - opinia (2) Bardzo polecam skorzystanie z usług biura nieruchomości Obrotni.Jako osoba... Iwona Marzena - opinia (1) Po zakupie mieszkania mogę stwierdzić, iż Agencja obrotni nieruchomości... Marzena Julia - opinia (2) Serdecznie dziękujemy Panu Maciejowi Niewiadomskiemu za bardzo dobrą... Julia Norbert - opinia (2) Super współpraca, naprawdę polecam agenta - Damian Rusnak, z nim miałem... Norbert Dawid - opinia (2) Serdecznie Polecam współpracę z Obrotnymi, szczególnie z Panem Wojtkiem -... Dawid Marysia - opinia (2) Polecam biuro nieruchomości Obrotni, a w szczególności współpracę z Panem... Marysia Mariusz - opinia (2) Polecam współpracę z biurem Obrotni, sprawnie i bezpiecznie przeprowadzona... Mariusz Karol - opinia (2) Super agencja, pełne zaangażowanie i profesjonalizm. Karol Maciej Laniewski - opinia (2) Sprzedaż nieruchomości wiąże się z wieloma obawami. Dzięki profesjonalizmowi,... Maciej Laniewski Adam Mroczkowski - opinia (2) Pelen profesjonalizm! Polecam w 100 %. Adam Mroczkowski Stella - opinia (2) Kontakt z Biurem Obrotni był bardzo profesjonalny. Agent Pan Maciej... Stella