Oceniam na 4
Zgadzam się z opiniami,że jest za dużo ludzi...Na obsługę nie narzekam przychodzę codziennie....Spotkałam się z życzliwością trenerów,kiedy źle wykonywałam ćwiczenie pomogli...Cenny jak narazi przystępne :) a co do umowy.Można podpisać na 12 miesięcy lub na okres nie określony podarunkiem ze dopłacę 50zl co miesiąc za ten przywilej :\. wracając do obsługi wolne mężczyzn,pogodniejsi,milsi i zawsze można na nich polegać...kobiety na kasie są nijakie,ani cześć ani pa...zdecydowanie wole atmosferę kiedy są panowie.Jeżeli chodzi o klimat siłowni,nie narzekam,nikt się na mnie nie patrzy ani nie śmieje...polecam osobą które wstydzą się swojego ciała,lub boja się krytyki ze strony innych.
aaa i jeszcze jedna uwaga...MUZYKA!...mogli by ją zmienić w kółko to samo...mogli by zainwestować w coś żywego miłego dla ucha,i zachęcającego do wysiłku większego.
aaa i jeszcze jedna uwaga...MUZYKA!...mogli by ją zmienić w kółko to samo...mogli by zainwestować w coś żywego miłego dla ucha,i zachęcającego do wysiłku większego.