Odradzam

Dawno nie spotkałem się z taka obsługą jak w tym klubie, początek był obiecujący miła obsługa przy wejściu, a już na górze dramat, zamówiliśmy stolik dzień wcześniej. po przyjściu okazało się że rezerwacji już nie ma bo przyszliśmy za późno godz. 23, kelnerka zaproponowała inny stolik ale za dopłatą 200 zł, później kuriozalna sytuacja kolega i ja poszliśmy po drinki - te same drinki i dwie różne ceny różnica 8 zł. Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłem. DRAMAT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Próbowaliśmy wyjaśnić z autorem posta ale moderator z trójmiasto.pl nie wyświetlił tych informacji dla tego jeszcze raz to piszemy - Pan Bartek przyszedł godzinę po terminie rezerwacji chyb nie muszę uzasadniać dla czego w taki dzień jak sobota stolik nie czekał ! Ponad to Pan Bartek nie poinformował w żaden sposób o spóźnieniu ! Jak już dotarł do lokalu to była jedynie wolna loża przy oknie która jako jedyna w lokalu jest płatna ! Co do drinków to w całym lokalu są cenniki radzę przed zakupem czegokolwiek zapoznać się z cenami a w razie niejasności wyjaśniać problem na miejscu z managerem . Nie ma możliwości żeby ten sam drink kosztował inaczej ( chyba że zrobiony on został na różnych alkoholach )

Re: Odpowiedź obiektu

O matko!!! Jestem zszkokowana. Nigdy nie spotkałam się z taką sytuacją. Szok. Nie znam słów, które mogły by wyrazić to co czuję po przeczytaniu tego wątku.
Po to do cho... się zamawia stolik, by czekał on na zamawiającego całą noc, a nie tylko 10 minut. To chore.
Jestem przeszczęśliwa, że byłąm w tym clubie, przynajmniej wiem gdzie nie chodzić i którego clubu w trójmieście na pewno nie polecać!

Strasznie zbulwersowana

Odpowiedź obiektu

Czy naprawdę nie można zrozumieć że zamawia się stolik na daną godzinę ! W przeciwnym razie można by było zamówić wszystkie stoliki i nie przyjsć i w trakcie imprezy wszystkie stoliki były by puste - absurd