Odradzam

Wystrój w środku tak z drugiej połowy lat. 90 (w łazience widać to bardziej - a na dodatek jest w niej zimno !).

Restauracja w centrum, weszliśmy w środę po godz. 18 - oprócz nas pusta sala, tylko dwie osoby.

Obsługa ok. Obrus poplamiony.

Na dania czeka się jakieś pół godziny.

Dania podawana na dużych talerzach. Porcje symboliczne.
Zamówiłem pierś z kurczaka z warzywami na grillu.
Warzywa można było policzyć na palcach jednaj ręki. 4 pieczarki. Dwa kawałki papryki.

Powiem tak, serwowane przez nich danie główne można by zaakceptować ale tylko jako starter.

Nie polecam.

Jeden plus - mieliśmy stolik przy oknie z widokiem na Rezydenta. Przyjemna panorama. Ale moim zdaniem to miejsce zasługuje na zdecydowanie lepszą kuchnie.

Moja partnerka była bardziej zadowolona ze swojego dania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za komentarz, wszelkie opinie o restauracji są dla nas bardzo ważne. Komentując wystrój, proszę nie zapominać o subiektywności opinii. Pomysł na wnętrze restauracji zaczerpnięty jest ze starożytnych Pompejów, zniszczonych niegdyś przez wybuch wulkanu, staraliśmy się więc, aby wystrój związany był z kulturą i klimatem Włoch. Wspomniana przez Pana długość oczekiwania na danie związana jest tylko i wyłącznie z czasem jego przygotowania. Mogę Pana zapewnić, że serwowane potrawy przygotowywane są tuż po zamówieniu. Wielkość talerzy ma charakter estetyczny – tu również dominują odczucia subiektywne. Natomiast gramatura dań dostępna jest do wglądu zarówno w restauracji, jak i w gablocie na zewnątrz budynku. Od lat posiadamy stałe grono klientów, którzy z zadowoleniem wracają, aby delektować się naszą kuchnią. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1