Na wstepie chciałbym pogratulowac wszystkich fajnych wyssanych z palca opinii. Bylem sam i widziałem jak jest. A ludziom którzy tu piszą jakieś śmieszne negatywy gratuluję inwencji bo naprawdę nie wiem skąd się wzięły... :)Widać, że niektórzy czują sie tak ważni, że zasady nie powinny ich obowiązywać:). Faktycznie widać jeszcze lekkie braki w organizacji, ale nie zapominajmy, że było to otwarcie. Widać też jakieś niedoróbki, ale podejrzewam że też powinny wkrótce zniknąć. Wiadomo jak jest na początku, że się wszystko dociera. Natomiast zadziwia mnie sama koncepcja klubu odbiegająca od knajp do których jesteśmy przyzwyczajeni. Z tego co zauważyłem chcieli stworzyc coś nowego i innego. Tego naprawdę gratuluję bo nie znam miejsca gdzie w trakcie imprezy wchodzi gość i zaczyna śpiewać Sinatre, albo kapela się wgrywa w kawałki z Blues Brothers. Lokal napradę polecam ludziom którzy chcą uciec od mnogości klubów "z metra ciętych" w których nie ma jakieś duszy. Amatorom troche ambitniejszej zabawy. Nie polecam natomiast szukającym zwykłej dyskoteki bo to nie miejsce dla Was. A i wielki plus za plan koncetów i imprez. Naprawdę nieźle...:)