Maker - ocena (2) Bagażówka przykechala na czas , szybkintransport z gdyni do gdanska cena tak... Maker Jula - ocena (2) Przeptowadzki tylko z NIMI Jula Jerzy - ocena (2) Znakomita firma ! Jerzy
Artur Tomczak - ocena (1) Najlepsza w Trójmieście Artur Tomczak Ja - ocena (1) Wszystko ok. Polecam. Ja Angelika - ocena (1) Po raz pierwszy od lat trafiłam na wspaniałego fachowca dzięki któremu... Angelika Grzegorz - ocena (1) Polecamy współpracę z panem Adamem. Bardzo się cieszymy, że na siebie... Grzegorz Marzena - ocena (1) Duży wybór odzieży made in Italy. Bardzo dobra obsługa. Marzena Bożena - ocena (1) Dzisiaj zakończył się świetny projekt XL-szczupłe ciało pełne zdrowia... Bożena Anna - ocena (1) Fajne miejsce. Najlepsza kelnerka pani Julia :) Anna Bogdan Suchacz - ocena (1) Dwóch wyjątkowych trenerów, którzy w pełnym znaczeniu tego słowa zmieniają... Bogdan Suchacz Tomasz R. - ocena (2) Bardzo konkretna, a przede wszystkim miła współpraca. Pan Daniel zawsze... Tomasz R. Aga - ocena (1) Projekt XL Minus jest super, a trenerzy Magda i Łukasz są najlepsi!!! Gorąco... Aga Monika Pawłowicz - ocena (1) Trenerzy z niesamowitą energią i pasją! Magda i Łukasz potrafi zmotywować do... Monika Pawłowicz Aga Wiśniewska - ocena (1) Mój ulubiony gdański klub. Piękny wystrój, obsługa pełna kultura, pyszne... Aga Wiśniewska FitnessFitback dr Łukasz Płóciennik, projekt XL minus zdrowe cialo - ocena (1) Pelne wsparcie , zaangazowanie, empatia, profesjonalizm! Magda, Łukasz,... FitnessFitback dr Łukasz Płócien Mateusz - ocena (1) Super urodziny zorganizowane przez Panią Zuzannę Mateusz Małgorzata Ś. - ocena (1) Korzystałam z usług Gantry House Pan Furtak Mirosław wykazał się pełnym... Małgorzata Ś. Joanna - ocena (1) Mega profesjonalna obsługa! Szkło idealnie dopasowane. Etui dobrane pod mój... Joanna Monika - ocena (1) Najlepsza opieka dietetyczna. Wsparcie na każdym etapie drogi po zdrowie i... Monika